Antena Căutare

Mărioara Expertiză, de la „Universitatea Copy-Paste, secția de Frecat Menta” mai tare decât toți doctorii din țară!

Pe scena „iUmor” a venit și Ștefania Dumitru, care a făcut un show de zile mari cu un număr savuros de stand up comedy!

Pe scena „iUmor” a venit și Ștefania Dumitru, care a făcut un show de zile mari cu un număr savuros de stand up comedy!

„Pentru cei care nu mă cunosc mă numesc Marioara Expertiză și lucrez de șapte ani în acest domeniu pentru care am acreditarea universității copy-paste, secția de frecat menta”, și-a început ea numărul. Le-a vândut juraților umor de calitate, iar Cheloo a vrut să o trimită direct în finală!

Cea de-a 11-a ediţie a celui de-al patrulea sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:45 și 23:00, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6,7 puncte de rating şi 15,5 cotă de piaţă.

Alin Damian a reușit performanța de a-l scoate din minți pe Mihai Bendeac! „Am venit să vă vorbesc despre femei și stand... A devenit , în timp-record, favorita lui Cheloo, dar și a publicului. Ştefania Dumitru, ultima concurentă care merge în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x