Antena Căutare

Medicul Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9! Cheloo: „Sunteți un mister, domnul meu”

Bănățean mândru, Alin Georgescu a fost exact ce recomandă medicul în cea de-a șaptea ediție iUmor, sezonul 9, difuzată seara trecută la Antena 1!

Medicul Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9! Cheloo: „Sunteți un mister, domnul meu” Galerie
Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9

Medicul Alin Georgescu i-a încântat pe cei trei jurați ai emisiunii „iUmor” cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă, așa că se va întâlni în marea finală cu ceilalți șase preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc și Cristi Manolescu.

Alin Georgescu, finalist în sezonul 9 al emisiunii iUmor de la Antena 1

”Sunteți un mister, domnul meu, de unde ați apărut în sezonul 9? A spus toate răutățile pământului, dar a făcut-o cu stil, nu a fost bădăran!”, a exclamat Cheloo, încântat de numărul lui Alin Georgescu.

Medicul Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9! Cheloo: „Sunteți un mister, domnul meu”

Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9

Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9

”Eu nu știu dacă am văzut vreodată pe această scenă un număr atât de masculin! Mi-aș dori foarte mult să câștigi concursul acesta pentru că nu doar te-ai pregătit, dar ești un om inteligent! Așa trebuie să arate un număr la iUmor!”, a spus și Mihai Bendeac.

citește și: Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume despre căsătorie: ''E o minune să scapi cu viață după 50 de ani!''

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Povestea Cristinei Șchiopu de la iUmor. Cine este vedeta de pe TikTok care l-a uimit pe Mihai Bendeac cu viteza cu care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x