Antena Căutare

Știm că ți-a fost dor de el! Micutzu, revenire de senzație la „iUmor”! „Dăncilă e tot timpul mirată că e prim-ministru”

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Micutzu a avut o revenire de senzație la „iUmor”, în cea de-a patra ediție a noului sezon, în calitate de invitat special. Ca de fiecare dată, a făcut senzaţie cu momentul său de stand up comedy!

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Micutzu a avut o revenire de senzație la „iUmor”, în cea de-a patra ediție a noului sezon, în calitate de invitat special. Ca de fiecare dată, a făcut senzaţie cu momentul său de stand up comedy!

„Cum stăteam așa pe balcon, cu spiritul Crăciunului în mine, mă uitam la vecinul de vizavi în casă – că eu mai fac asta, și la el în casă era lumina stinsă, era doar lumina de la televizor… Și la un moment dat vă jur că am văzut la el în casă pe cineva îmbrăcat în roșu complet, cum mergea tiptil. Și am zis: «Băi, ești dement? E Moșul, mă». Nu, era SMURD-ul. Murise omul. Și SMURD-ul a plecat tot cu sacul… doar că era gol, dar au plecat cu el plin”, a spus Cosmin Nedelcu aka Micutzu.

Întâmpinând eventualele critici din partea publicului care consideră că nu se cade să se amuze de un deces, Micutzu a sugerat o nouă atitudine.

„Ar trebui să începem să râdem și de lucrurile astea, pentru că e clar că sora poporului român e drama. De ce credeți că suntem singurul popor din lumea asta care atunci când se naște un copil, în loc să spunem «felicitări», cum e normal, spunem «să îți trăiască»”, a continuat Micutzu.

Micutzu a întrebat susținătorii PSD dacă știu că Liviu Dragnea este bugetar, cu un salariu de 23.000 de lei pe lună și cu un sechestru pe o bucată de avere de 27 de milioane de euro.

„Întrebarea mea: Dânsul de câți ani muncește? De 500? E vampir?”, a întrebat Micutzu.

Cosmin Nedelcu a recunoscut că este nemulțumit și de o lege propusă de USR în București. „Dacă stai în apartamentul tău între orele 08.00 și 16.00 și faci un zgomot care să depășească 35 de decibeli îți iei amendă. Asta e o lege dată de un frustrat sexual. Am fost și eu acolo. Înțeleg frustrarea. Ajunsesem la un nivel de frustrare încât urlam la mâțe”, a spus el.

El a mai remarcat și că primii doi oameni din stat, prim-ministrul și președintele „au nevoie mereu de cineva să le sufle în ceafă”, dar și că Viorica Dăncilă pare să fie întotdeauna mirată că e prim-ministru.

Un concurent iUmor îl face să plângă pe Dan Badea!... Mihai Bendeac nu înţelege care e treaba cu „Baby Shower". „E atunci când speli prima dată copilul?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x