Antena Căutare

Mihaela Ionașcu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia a fost impresionată de momentul ei: „Mi se pare îndrăzneață!”

iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și în cel de-al optulea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi care mai de care mai talentați. Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Carlos Santos, Mihaela Ionașcu, Alex Boariu, Bellinda și Nury Guney. Mihaela Ionașcu a obţinut cele mai multe voturi şi s-au calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Colaj cu Mihaela Ionașcu și jurații iUmor Galerie
Mihaela Ionașcu a obţinut cele mai multe voturi şi s-au calificat direct în finala sezonului 16 iUmor | Antena 1

Mihaela Ionașcu s-a prezentat pe scena iUmor cu un număr de stand-up ce a ridicat spiritul celor patru jurați juraților, care au savurat umorul concurentei din plin.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Belinda Fillipeli l-a ridicat pe Cheloo în picioare. Natanticu: „Eu așa m-am căsătorit cu Lizi”

„Numărul tău, foarte bun. Am râs, m-am simțit bine, m-am relaxat”, a mărturisit Bordea, iar Delia a completat: „Mi se pare destul de îndrăzneață”.

Mihaela Ionașcu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Astfel, Mihaela Ionașcu a primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu și, în urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că Mihaela merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

În fiecare duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Alex Boariu, dans incendiar. Cheloo: „Eu te compar cu un cormoran”

Totodată, în noul sezon, se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, fiecare vot contează!

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Belinda Fillipeli l-a ridicat pe Cheloo în picioare. Natanticu: „Eu așa m-am căsătorit... Un brazilian surprinde cu o reprezentație spectaculoasă de jonglerie, duminică, la iUmor. „Am locuit pe străzi 15 ani!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x