Antena Căutare

Mihai Bendeac, declarație emoționantă de dragoste! „Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea!”

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, este un romantic incurabil în viața de zi cu zi. De altfel, și în culisele emisiunii a mai amintit de ființele care i-au marcat existența, fie că a fost vorba de cei dragi din familie, foste iubite sau chiar prieteni. De data asta, Mihai i-a impresionat pe fani cu o declarație emoționantă de dragoste!

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, este un romantic incurabil în viața de zi cu zi. De altfel, și în culisele emisiunii a mai amintit de ființele care i-au marcat existența, fie că a fost vorba de cei dragi din familie, foste iubite, profesori sau chiar prieteni. De data asta, Mihai i-a impresionat pe fani cu o declarație emoționantă de dragoste!

„Pe lângă talentul dumnezeiesc al unei voci/sensibilități care mă determină/ajută să nu o omor, această ființă are și un alt talent nativ: acela de a mă călca temeinic pe nervi. Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea. #matache”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook, referindu-se la nimeni alta decât Delia. Colegi de breaslă, artiști, între cei doi există o prietenie strânsă și nu o dată jurații „iUmor” au recunoscut că sunt cei mai buni prieteni.

Mihai Bendeac, declarație emoționantă de dragoste! „Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea!”

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Un concurent de la „iUmor” a venit tocmai din Venezuela fiindcă s-a îndrăgostit de Delia! „Sunt înnebunit după ea”... Delia, jurata „iUmor”, nerăbdătoare să aleagă cei mai buni concurenți din cel de-al cincilea sezon! Fotografie inedită c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x