Căutare Live

Mihai Bendeac n-a mai rezistat! A fost primul jurat care a spart gheața în sezonul opt iUmor: „Poți să mai stai o zi sau două”

Concurenții au de ce să se teamă pe scena iUmor pentru că elementul surpriză apărut în sezonul 7, maneta, care are rolul de a bloca un concurent să se mai întoarcă în fața celor trei jurați, va fi și acum prezent.

Mihai Bendeac, primul jurat care folosește maneta în sezonul 8 iUmor

Mihai Bendeac este primul care va folosi maneta dintre cei trei jurați chiar împotriva unui concurent pentru care el a insistat să se întoarcă într-o zi diferită. Vizibil emoționat, concurentul nu a putut să își facă momentul pe scena iUmor, dar Mihai Bendeac a văzut potențialul pe care îl are și i-a recomandat să se întoarcă ziua următoare.

Juratul iUmor a explicat de ce a luat această decizie: “Poți să mai stai o zi sau două și să te aduni puțin, să mai lași din emoții și să te întorci”.

De ce a fost acţionatã maneta în timpul momentului concurentului, după ce i s-a oferit o a doua șansă din partea lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri