Căutare Live

Mihai Bendeac, fascinat de o concurentă din Japonia: "Este de departe cea mai frumoasă femeie care e venit la iUmor"

Un grup artistic din Japonia pe scena ”iUmor” le reamintește Deliei și lui Cheloo de vacanțele petrecute în această țară și de cultura impresionantă. Bendeac, în schimb, este , fascinat de o concurentă din grup. 

Un grup artistic din Japonia pe scena ”iUmor” le reamintește Deliei și lui Cheloo de vacanțele petrecute în această țară și de cultura impresionantă. Bendeac, în schimb, este , fascinat de o concurentă din grup.

"Este de departe cea mai frumoasă femeie care e venit la iUmor", a spus juratul, spre amuzamentul Deliei care i-a contorizat „îndrăgostelile”.

Mai mult, Delia și Cheloo, care au vizitat deja Țara Soarelui Răsare, au început să îi laude lui Mihai Bendeac mâncarea, oamenii și cultura impresionantă, încercând să îl convingă pe colegul lor că ar trebui să înceapă deja să plănuiască o vacanță.

"Domo arigato!” Kabuki Mono, un grup artistic din Japonia pe scena ”iUmor”, face senzație! Au făcut senzație cu măș... Baletul Furnica a readus pe scena „iUmor” Anii de liceu. Urmează, oare, un musical?...
Ultimele știri