Antena Căutare

Mihai Bendeac va săruta un bărbat! Îi va întoarce gestul lui Patrick Cottet, de la prima sa participare pe scena „iUmor”! „Acum este rândul meu!” - Video

Patrick Cottet revine pentru a treia oară la iUmor la fel de amuzant ca și în precedentele sezoane! Prestația lui din prima sa apariție a fost memorabilă, mai ales că i-a oferit o mostră de afecțiune lui Mihai Bendeac, spunându-i că „în Franța, artiștii se sărută pe gură”.

Mihai Bendeac și Patrick Cottet. iUmor.

De această dată, Mihai Bendeac a fost cel care a vrut să îi întoarcă gestul lui Patrick în semn de apreciere. „Nu știu dacă îți amintești ce s-a întâmplat prima dată când ai venit la iUmor. Acum este rândul meu! Țin să menționez că este un obicei de la Hollywood!”, a declarat juratul înainte de a-i întoarce gestul.

Momentul dintre cei doi bărbați nu a fost unul apreciat de Cheloo: „Sunt puțin dărâmat de gestul de prietenie dintre poporul român și poporul francez!”.

Mihai Bendeac va săruta un bărbat! Îi va întoarce gestul lui Patrick Cottet, de la prima sa participare pe scena „iUmor”! „Acum este rândul meu!” - Video

Patrick Cottet. iUmor.

Delia a avut doar cuvinte de laudă la adresa francezului pe care a recunoscut că îl ia și în spectacolele ei de la Sala Palatului: „Mi se pare că omul este un munte de talent, este uriaș! De câte ori a fost la iUmor, de atâtea ori a fost și în show-urile mele. Nu cred că am avut în ultimii ani spectacole la Sala Palatului și să nu-l includ, cred că a devenit tradiție. Am să-ți spun pentru a nu știu câta oară că ești magnific, brilliant, nemaivăzut, nemaiauzit, pentru mine ești o minune, nu există cuvinte pentru a te descrie”.

Dacã a reuşit sau nu sã îi convingã pe juraţi cã locul lui este pe scena iUmor, telespectatorii vor putea afla mâine searã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Adrian și Andrei au fost favoriții publicului în ediția a șaptea și merg în finală... Azi, 20:00, Antena 1, iUmor | Delia, cucerită de energia pe care un concurent le-a transmis-o juraților: “Tu ești mai in...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x