Antena Căutare

Mihai Bendeac își schimbă votul pentru "Cocoon Kills"! Mămăițăăăă, ești ”belea”!

Pe scenă a urcat Maricica Popescu, în vârstă de 77 de ani, din Vaslui, ce-și alină singurătățile urmărind emisiunile Antenei 1. Este, de fapt, celebrul Cocoon Kills, băiatul care a făcut furori la X Factor cu piesa ”Pisy”. 

Pe scenă a urcat Maricica Popescu, în vârstă de 77 de ani, din Vaslui, ce-și alină singurătățile urmărind emisiunile Antenei 1. Este, de fapt, celebrul Cocoon Kills, băiatul care a făcut furori la X Factor cu piesa ”Pisy”.

După ce își termină numărul, Chello îl ia în primire: ”Ar trebui sa încetezi fii un rapper artificial la Antena 1 și să-ti faci cu plăcere un album”, îl sfătuiește juratul.

Vezi AICI momentul lui Cocoon Kills la iUmor!

”Sunt foarte convins că ești un om foarte talentat. Sunt convins că și Cheloo și Matache cred asta”, îi spune Bendeac.

Momentul voturile stârlește o întreagă discuție, asta pentru că, inițial, singurul vot ”DA” a fost al Deliei. Doar că Bendeac a hotărât în cele din urmă să-și schimbe opinia și l-a trimis pe Cocoon Kills mai departe!

Vezi integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/TTAQei

Pisy cea obraznică s-a transformat în mămăiță! E Cocoon Kills din nou pe scenă: ”Cheloole, îmi era dor/ oare ești la fel... "Băiatul frumos de pe scenă" nu are nicio glumă bună și îl scoate din sărite pe Cheloo: „Eu n-aș face asta nic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x