Antena Căutare

Mihai Bendeac, la iUmor: „E un pericol prin care eu am trecut de nenumărate ori!”

Cea de-a 13-a ediţie iUmor, difuzată mâine searã, de la 20:00, la Antena 1, aşa cum sugerează şi numãrul ei, 13, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit sã primeascã minimum douã like-uri din partea juraţilor în acest sezon.

Cea de-a 13-a ediţie iUmor, difuzată mâine searã, de la 20:00, la Antena 1, aşa cum sugerează şi numãrul ei, 13, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit sã primeascã minimum douã like-uri din partea juraţilor în acest sezon.

I s-a întâmplat şi lui Bogdan Neacşu, concurentul care s-a prezentat în faţa juraţilor şi sezonul trecut, cu o interpretare a lui Toma Caragiu. De data aceasta, Bogdan aduce pe scena iUmor un monolog din Avarul lui Molière, care îl determinã pe Mihai Bendeac sã îi atragã atenţia asupra unui aspect foarte important în meseria lui. „Ceea ce se întâmplã cu tine are un singur termen – overacting. Overacting-ul e un pericol, prin care eu am trecut de nenumãrate ori!”, i-a mãrturisit acesta concurentului, fãcând referire la modul exagerat în care acesta îşi construieşte personajul. Întregul moment va putea fi urmãrit mâine searã, de la 20:00, în cadrul celei de-a 13-a ediţie iUmor, la Antena 1.

Mihai Bendeac, la iUmor: „E un pericol prin care eu am trecut de nenumărate ori!”

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al şaselea sezon. Dupã ediţia de mâine searã, pe 1 iunie, de la 20:00, în marea finalã iUmor, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu în valore de 20.000 de euro.

Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Pe 1 iunie, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Preselecţiile pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor sunt în plinã desfãşurare, iar înscrierile se pot face în continuare pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x