Mihai Bendeac, pupat din nou de o concurentă, la iUmor. Momentul realizat de Gabriela Felicia Crăciun

În a cincea ediție iUmor din sezonul 9, Gabriela Felicia Crăciun, alias Dulcia Dulcica, a afirmat că și-a vândut casa pentru a devini vedetă. ”Vreau mângâierea unui tânăr, frumos și celebru ca Bendeac”, a spus acesta.

Mihai, pupat din nou de o domnișoară "Dulcică". Gabriela Felicia Crăciun: "Vreau mângâierea unui tânăr, și celebru ca Bendeac"

Dacă vrei să te știe toată lumea, scena iUmor este un bun început. În scenă intră Gabriela Crăciun care spune direct ceea ce o apasă: "De mică am vrut să devin vedetă!"

Șerban Copoț este de părăre că numărul concurentei este asemenea unei "confesiuni ale unui vis spulberat"

"De mică am simțit cum mă mângîie lumina reflectoarelor și a blițurilor și am simțit așa cum vreau unui tânăr, frumos și celebru ca Bendeac”, a spus acesta.

Urmărește mai jos momentul

Momentul jurizării a fost unul special:

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ultimele știri