Căutare Live

Mihai Bendeac, revoltat de gestul Andei Adam: „Cum, frate, să promoveze o haină de blană? Nu se poate așa ceva!!!”

Totul a pornit de Căciula de blană pe care Delia a purtat-o într-una dintre edițiile trecute ale iUmor. Revoltat de gestul colegei și prietenei sale de a folosi un obiect confecționat din blana unui animal, bendeac și-a început tirada la adresa vedetelor care au astfel de slăbiciuni

Totul a pornit de Căciula de blană pe care Delia a purtat-o într-una dintre edițiile trecute ale iUmor. Revoltat de gestul colegei și prietenei sale de a folosi un obiect confecționat din blana unui animal, bendeac și-a început tirada la adresa vedetelor care au astfel de slăbiciuni.

„Lasă-mă două minute să-mi revin”, a strigat Mihai către Delia, care a devenit brusc foarte panicată de reacția actorului. De oprobiul lui Bendeac nu a scăpat nici Anda Adam: „Am văzut la Anda Adam pe facebook că promova o haină de blană. Cum să faci așa cevaaaaa?”, s-a întrebat juratul X Factor.

Mihai Bendeac i-a furat Deliei contul de Instagram: "Acum postez fără ca ea să știe. Va fi sinistru să vadă că cineva i-a umblat în telefon"

Cheloo şi Bendeac ating un subiect delicat: "Care este păsărica ta preferată?" Cheloo: „Vreau un pui de corb!”

Ca să arunce gaz pe foc, Cheloo l-a informat că în copilărie era mândrul posesor al unei căciuli din blană de iepure, model universal pe care jumătate din copiii românilor îl purtau cu mare mândrie înainte de 1989.

Ultimele știri
x