Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Mihai Bendeac vrea să o înlocuiască pe Delia din juriul iUmor! Pe cine ar vrea lângă el: „I-aș propune să mergem să o...calmez”

În vreme de pandemie, se fac dezvăluiri scandaloase! În ediția specială „iUmor: Povești de carantină”, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo și-au lăsat „testamentul”. Cine i-ar putea înlocui la masa juraților?

Mihai Bendeac a venit cu o provocare interesantă pentru colegii săi de la iUmor. Dacă nu și-ar mai putea îndeplini sarcina de jurat/prezentator, pe cine ar vrea să lase în locul lor?

Cheloo l-a nominalizat pe Ombladon, Mihai Bendeac i-ar preda ștafeta lui Vlad Drăgulin, iar Delia ar vedea-o pe mama ei în noul juriu iUmor.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

Toate calculele s-au dat peste cap în momentul în care Dan Badea a rostit numele: Dana Budeanu. Delia și-a schimbat imediat alegere, cedându-i rolul de jurat.

De departe, cel mai încântat a fost Mihai Bendeac. Cum își imaginează actorul o zi de filmare, la iUmor, alături de Dana Budeanu? Puteți afla, din materialul video de mai sus, din ediția specială iUmor: Povești de carantină.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro