Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mihai Bendeac vrea să o înlocuiască pe Delia din juriul iUmor! Pe cine ar vrea lângă el: „I-aș propune să mergem să o...calmez”

În vreme de pandemie, se fac dezvăluiri scandaloase! În ediția specială „iUmor: Povești de carantină”, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo și-au lăsat „testamentul”. Cine i-ar putea înlocui la masa juraților?

Mihai Bendeac a venit cu o provocare interesantă pentru colegii săi de la iUmor. Dacă nu și-ar mai putea îndeplini sarcina de jurat/prezentator, pe cine ar vrea să lase în locul lor?

Cheloo l-a nominalizat pe Ombladon, Mihai Bendeac i-ar preda ștafeta lui Vlad Drăgulin, iar Delia ar vedea-o pe mama ei în noul juriu iUmor.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

Toate calculele s-au dat peste cap în momentul în care Dan Badea a rostit numele: Dana Budeanu. Delia și-a schimbat imediat alegere, cedându-i rolul de jurat.

De departe, cel mai încântat a fost Mihai Bendeac. Cum își imaginează actorul o zi de filmare, la iUmor, alături de Dana Budeanu? Puteți afla, din materialul video de mai sus, din ediția specială iUmor: Povești de carantină.