Antena Căutare

Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor! Premiera este sâmbătă, 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

iUmor – Nu e ce vezi la televizor revine cu cel de-al 17-lea sezon, care va avea premiera sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Galerie
Mihai Trifănescu face spectacol la iUmor. Premiera este sâmbătă, 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 | Antena 1

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor! Premiera este sâmbătă, 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

În prima ediție a noului sezon, Mihai Trifănescu urcă pe scena iUmor cu un număr delicios de stand-up, pe seama orașului Sinaia, acolo unde s-a născut: „Eu sunt puțin... altfel! În sensul în care sunt... prahovean!” , iar ce a urmat a stârnit hohote de râs în sală.

Citește și: B Unique Crew urcă pe scena iUmor cu un număr spectaculos de dans. Juriul, captivat și înfricoșat: „O dată pe sezon se întâmplă!”

Articolul continuă după reclamă

„Eu sunt adoptat cu greu de județul ăsta, nu mă iubește niciun vecin!”, a mărturisit Cheloo, care i-a cerut concurentului să facă și câteva glume vechi, tradiționale, despre Prahova, iar la final și-a exprimat încântarea: „E un băiat foarte inteligent, a avut un număr extraordinar de stand-up comedy și are un viitor sigur în față. Mi-a plăcut foarte tare ce a făcut!”.

Nici Bordea nu a lăsat ca momentul tânărului să treacă neobservat, declarând: ,,A fost un moment de stand-up sincer și autentic”. Întregul număr de stand-up va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Romică Țociu și Cornel Palade, pentru prima dată la iUmor, alături de fiicele lor. Premiera, pe 7 septembrie, la Antena 1

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

B Unique Crew urcă pe scena iUmor cu un număr spectaculos de dans. Juriul, captivat și înfricoșat: „O dată pe sezon se î... Premiera iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Cosmin Natanticu a trimis un concurent direct în finală. Ce alte momente a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x