Live acum
Prime Time 20:00iUmor
Logo iUmor

iUmor

Duminică, ora 20.00

Moment de senzație la „iUmor”! Delia și Mihai Bendeac dansează pe pupitru și fac show

Sezonul 9 al emisiunii „iUmor” poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Antena 1. Noutatea acestui sezon este faptul că publicul poate savura doze și mai generoase de umor, cu un nou serial, „Ai mai mult umor”!

Ai mai mult umor” va însoţi săptămânal fiecare ediţie a emisiunii „iUmor” şi va putea fi vizionat gratuit, toată luna septembrie, pe AntenaPlay.

În ediția de duminică, 20 septembrie, de la ora 20:00, jurații emisiunii „iUmor” au parte de o surpriză și descoperă cum stă treaba cu „Calea Lactee direct prin cornee”, atunci când un concurent trage lapte pe nas și îl scoate apoi pe ochi!

citește și: Mihai Caragea l-a făcut pe Bendeac să exclame: "Ești senzațional! În stand-up-ul românesc nu există așa ceva la ora asta!"

Moment de senzație la „iUmor”! Delia și Mihai Bendeac dansează pe pupitru și fac show

Jurații emisiunii „iUmor” de la Antena 1

Se anunță momente de magie curată, doze uriașe de umor și concurenți surprinzători! Un alt moment cu adevărat special îl va face Delia alături de formația Azur, în timp ce interpretează celebra piesa „Se mărită Mona mea”!

Ne vedem duminică, de la ora 20:00, la Antena 1, pentru o nouă ediție a emisiunii „iUmor”, dar și pe AntenaPlay, la „Ai mai mult umor”!

Video