Momentul făcut de Mădălin Ghioc pe scena iUmor i-a impresionat pe jurați. Mihai Bendeac: "Ești foarte, foarte mișto!"

Topul asemănărilor dintre București și Bacău, la care nu te-ai fi gândit niciodată. Mădălin Ghioc, show unic pe scena iUmor

Momentul făcut de Mădălin Ghioc pe scena iUmor i-a impresionat pe jurați. Bendeac: "Ești foarte, foarte mișto!"

Mădălin Ghioc a reușit să facă un număr senzațional pe scena iUmor, în sezonul noul sezon. Cu textul în față, cu spatele la jurați și cu imagini care rulau pe ecran, concurentul a reușit să facă o comparație pe cinste între orasul din care provine, Bacău și orașul în care s-a mutat, București.

Oamenii care se închină la "sfântul asfalt" și cursele de cai ilegale au dat startul unui număr excepțional: "Bine, mă!", spune Mihai Bendeac în timp ce se ridică în picioare și îl aplaudă.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Urmărește mai jos momentul

Vezi cum a fost jurizat momentul lui

Ultimele știri