Antena Căutare

Așa ceva NU ai văzut în viața ta! Un mongol s-a transformat în atracție de bâlci la „iUmor”. I-a dat în leagăn pe jurați și prezentatori! Cheloo, către Mihai Bendeac: „Vomită pe mine și taci! Hai!”

Strong Man Tulga a venit tocmai din Mongolia și a făcut senzație pe scena „iUmor”. I-a dat în leagăn pe jurați și prezentatori, câte doi într-o „cursă”. Mihai Bendeac s-a simțit în pericol de moarte.  

Strong Man Tulga a venit tocmai din Mongolia și a făcut senzație pe scena „iUmor”. I-a dat în leagăn pe jurați și prezentatori, câte doi într-o „cursă”. Mihai Bendeac s-a simțit în pericol de moarte.

Mai întâi, Tulga mongolul a venit în fața juraților cu un număr unic: s-a jucat cu focul, cu o bârnă de 45 de kilograme, pe care a învârtit-o inclusiv pe cap!

Apoi, Tulga i-a distrat pe prezentatorii Dan Badea și Șerban Copoț, după care și pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. I-a dat în leagăn, pe rând, ca la bâlci.

Mihai Bendeac i-a recunoscut lui Tulga că nu a mai încercat să se dea într-un astfel de leagăn din copilărie, când experiența într-o astfel de atracție l-a făcut să vomite.

„Vomită pe mine și taci! Hai!”, i-a spus Cheloo colegului său, așezându-se amândoi în „leagănul” realizat de Strong Man Tulga.

„Nu credeam că o să am șansa în viața asta să mă dau în leagăn, cărat în spate de un mongol. Aveam o singură grijă cât eram în leagăn: că Bendeac se va speria și va sări peste monitoare. Și mă gândeam cum va trebui să îl reduc la tăcere pe Mihai, dacă aș fi supraviețuit!”, a mai spus Cheloo.

Mihai Bendeac și-a închipuit chiar ce deznodământ tragic ar fi putut avea „cursa” neobișnuită. „Dacă eu cădeam din leagăn, muream direct! Dacă s-ar fi întâmplat vreun accident, mă dădeam cu capul de muchia scenei, ar fi venit creierul meu pe masă, s-ar fi făcut o mică pauză, ar fi venit doamna de la curățenie să strângă și se continua. Problema mea este că am frică de înălțime pe suprafață mică”.

Provocat de către Delia, Mihai Bendeac a vrut să arate că poate și el să ridice acea bârnă grea. Dacă a reușit sau nu, vedeți în clipul de mai jos din emisiunea „iUmor”.

Dan Badea, moment savuros, în calitate de invitat special în cea de-a doua ediție „iUmor”! Atenție, imagini ce stârnesc ... Ups! Delia s-a îndrăgostit lulea, la „iUmor”? Un concurent i-a lăsat mască pe toți! „Așa bărbat în platou n-ați mai avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x