Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mr. Kills a pus în dificultate juriul! Atitudinea acestuia a stârnit controverse "Timp de 10 minute a fost o agonie. Muream centrimetru cu centimetru!"

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, juriul este pus în dificultate Mr. Kills, după demonstrația de hip hop a acestuia.

"Mr. Kills, Mr. Kills, băi!" Așa a fost momentul, versuri, dume, glume, Mr, Kills, o pereche de ochelari cool și ... tăcere!

"Hai să o luăm metodic. Practic ce s-a întâmplat după moment, timp de 10 minute a fost o agonie! O pauză mare dintr-odată. Muream, centrimetru cu centimetru!", spune Mihai Bendeac.

Pentru a vedea momentul întreg urmăriți videoclipul de mai sus!

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!