Antena Căutare

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

Neluțu Măgureanu a readus muzica anilor 1989 în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copos și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

Neluțu Măgureanu a readus muzica anilor 1989 în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copoț și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

„Trebuie să fiu mai diferit, nu pot să fiu normal dacă sunt îmbrăcat așa. Sunt Neluțu Măgurean și sunt cunoscut ca al doilea Carla's Dreams al României. Și eu, exact ca Carla's Dreams cântăm de zece ani și nu ne cunoaște nimeni”

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

Cei trei jurați, dar și Copoț și Badea s-au distrat de minunea pe parcursul momentului, amintindu-și de momentele din tinerețe. Publicul a aplaudat și s-a distrat de minune pe versurile piesei din anii 1980.

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

Cheloo a tras maneta, după ce s-a supărat pe Mihai Bendeac. „Faptul că acest om a părăsit iUmor se datorează lui Bendeac și Deliei.”

George Țintă a revenit pe scena de la Iumor! Juraţii nu l-au recunoscut din prima!... Andrei Voicu, spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac! Juratul a încercat să profite de o brunetă superbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x