Antena Căutare

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

Neluțu Măgureanu a readus muzica anilor 1989 în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copos și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

Neluțu Măgureanu a readus muzica anilor 1989 în platoul „iUmor”. Publicul, cei trei jurați, Copoț și Badea s-au distrat de minune pe ritmul melodiei, care le-a readus tinerețea în platou.

„Trebuie să fiu mai diferit, nu pot să fiu normal dacă sunt îmbrăcat așa. Sunt Neluțu Măgurean și sunt cunoscut ca al doilea Carla's Dreams al României. Și eu, exact ca Carla's Dreams cântăm de zece ani și nu ne cunoaște nimeni”

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

Cei trei jurați, dar și Copoț și Badea s-au distrat de minunea pe parcursul momentului, amintindu-și de momentele din tinerețe. Publicul a aplaudat și s-a distrat de minune pe versurile piesei din anii 1980.

Neluţu Măgurean a readus muzica anilor '80 pe scena de la iUmor!

Cheloo a tras maneta, după ce s-a supărat pe Mihai Bendeac. „Faptul că acest om a părăsit iUmor se datorează lui Bendeac și Deliei.”

George Țintă a revenit pe scena de la Iumor! Juraţii nu l-au recunoscut din prima!... Andrei Voicu, spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac! Juratul a încercat să profite de o brunetă superbă...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x