Antena Căutare

Număr inedit de circ, duminică, la iUmor. Delia: „E doar un copil care face asta!”

Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20:00, la Antena 1, cu o nouă serie de numere spectaculoase.

Număr inedit de circ, duminică, la iUmor. Delia: „E doar un copil care face asta!” Galerie
Număr inedit de circ, duminică, la iUmor. Delia: „E doar un copil care face asta!” | Antena 1

Cei patru jurați ai ediției, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul special - chef Florin Dumitrescu vor urmări cu mare interes concurenții veniți să impresioneze prin umorul lor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Numărul de circ de la iUmor despre care Delia are numai cuvinte frumoase de spus

Delia, Cheloo, Mihai Bendeac, dar și chef Florin Dumitrescu, al patrulea jurat al ediției, vor avea parte de spectacol în cea de-a doua ediție a sezonului 12 iUmor. „E doar un copil care face asta!”, a exclamat Delia în urma numărului spectaculos de circ executat de Tomas Nistorov. „Este prima dată când văd așa ceva!”, a adăugat juratul special, chef Florin Dumitrescu. Despre ce număr este vorba și ce reacții au mai avut cei patru jurați, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20.00, în cea mai nouă ediție iUmor, la Antena 1.

Citește și: Actorii Adriana Trandafir și Marius Bodochi o vor lua la roast pe jurata Rodica Popescu Bitănescu, sâmbătă, la iRoast

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Citește și: Toma Alexandru, invitat special duminică seară, la iUmor, de la 20:00

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), detalii despre iubita sa. Cum a cunoscut-o câștigătorul iUmor pe frumoasa brunetă... iRoast, 19 februarie 2022. Cosmin Natanticu, numărul de stand-up despre familie: “Soția mea, nu că e rea de foame, e sat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x