Antena Căutare

Numărul lui Roberto de stand up comedy s-a transformat în sit down comedy! Adus pe targă în scenă, a plecat cu coada între picioare

Numărul făcut de Roberto, un tânăr cu plete leneș, după cum s-a autocaracterizat, nu prea i-a impresionat pe jurații „iUmor”! Adus pe targă în scenă, căci lenea l-a doborât la propriu, concurentul a făcut din lene un subiect de umor.

Numărul făcut de Roberto, un tânăr cu plete leneș, după cum s-a autocaracterizat, nu prea i-a impresionat pe jurații „iUmor”! Adus pe targă în scenă, căci lenea l-a doborât la propriu, concurentul a făcut din lene un subiect de umor.

Adus pe targă în scenă, a plecat cu coada între picioare, căci jurații Delia, Bendeac și Cheloo nu au apreciat numărul tânărului. „Ți-aș da un LIKE, dar mi-e o lene!”, i-a spus Bendeac.

Hmmmm, poate va reveni cu un număr ceva mai vioi la emisiune! Și cu mai puțină lene! Cărăușii au votat în locul lui Bendeac și cum „încărcătura” a fost grea, Roberto a suportat consecințele.

Mane Voicu „a râs în întuneric să se facă soare!” Și a reușit! „Dacă șahul era inventat de Vadim Tudor, am fi avut 12 ne... Gheorghe Fetean, concurentul l-a făcut măgar pe Cheloo, a scăpat cu viață de pe scenă! „Bancuri zoofiliace”, „fetișul” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x