Antena Căutare

Numerele senzaționale de stand-up, dar și aparițiile costumate bizare au făcut din a patra ediție „iUmor” una cu totul inedită

Cea de a patra ediție ”iUmor” a adus pe scena emisiunii duminică, 26 martie de la ora 20:30 apariții diverse, care i-au ținut pe cei trei jurați în priză. Cristi Priză, i-a încântat cu un număr senzațional de stand-up vorbind printre altele și despre prietena lui și despre căsătorie.

Cea de a patra ediție ”iUmor” a adus pe scena emisiunii duminică, 26 martie de la ora 20:30 apariții diverse, care i-au ținut pe cei trei jurați în priză. Cristi Priză, i-a încântat cu un număr senzațional de stand-up vorbind printre altele și despre prietena lui și despre căsătorie.

Prietena mea este un înger. Lucifer. Am fost și căsătorit, dar am divorțat pentru că eu eram creștin, ea era Satana... Nu ne-am înțeles deloc.

Nu au lipsit aparițiile inedite ale concurenților costumați, spre stresul lui Mihai Bendeac, juratul neapreciind deloc astfel de prezențe. Și totuși Donald Duck a avut succes cu vocile lui, la fel și Andreas Delirio din Italia, un domn îmbrăcat în banană care a dansat și a făcut striptease pe melodia lui Ricky Martin, „Maria”.

Plin de energie și voie bună i-a făcut pe jurați să se amuze, mai ales când a rămas în costum de dans hawaian, cu flori și fusta tradițională. Spiderman nu a avut atâta succes pe cât ar fi crezut, dar practic el a devenit un personaj după ce și-a terminat numărul și a fost pus de Cheloo să își dea masca jos, lucru care l-a făcut să se ascundă după pupitrul juraților unde s-a demascat și remascat.

Idolul meu este Mihai Bendeac, trebuie să recunosc”, a spus o concurentă înainte să urce pe scena „iUmor”. Ea și-a început numărul de stand-up dansând pe scenă ca și cum urma un moment de striptease, însă Mihai nu a fost impresionat nici de glumele, nici de laudele doamnei. Și nici colegii lui, Delia și Cheloo. Deși părea că a venit cu un număr interminabil de magie, Vladimir Gavriliuc din Chișinău a fost cel mai apreciat de Cheloo care i-a spus că: „Este prima oară în acest concurs când eu votez melancolia și călătoria în timp, întoarcerea la copilărie”.

Tu faci și ceapa să plângă”, „bumerangul nu s-a mai întors pentru că i-a fost frică”, „am corp frumos pentru că fac înot. Mult înot. –Și fața nu o băgați în apă?” – sunt doar câteva dintre glumele cu care Ștefania Dumitru i-a surprins și cucerit pe jurații ”iUmor” în numărul ei de stand-up și autoroast.„”Fetița din fântână”, cum a poreclit-o Cheloo, făcând referire la celebrul film horror ”The Ring” l-a impresionat pe Mihai Bendeac prin prezența ei netulburată de pe scenă, prin siguranță și talentul de a expune un număr atât de greu, în alt ritm decât cel obișnuit de televiziune.

Nu te-a speriat nimic, nu te-a deturnat faptul că ți-a picat lavaliera la un moment dat, nu te-a încurcat faptul că ți s-a agățat rochia în scaun... Este foarte bine și apreciez enorm ceea ce ai făcut”, i-a spus Mihai. Și Delia, dar și Cheloo s-au declarat foarte încântați de numărul Stefaniei. „A dat dovadă de o inventivitate absolută în această seară”, a caracterizat Cheloo momentul concurentei, completat de Delia care i-a spus acesteia „Ai fost minunată, bravo!”.

Aventurile continuă la ”iUmor” și în cea de a cincea ediție, care va fi difuzată duminică, 2 aprilie de la ora 20:30 cu noi concurenți atât din România, cât și din străinătate, care vin să-i surprindă pe jurați.

În costum de Spiderman, Pepino de România a făcut tumbe! Cheloo: „Un alt nebun care a pătruns printr-o spărtură într-un ... Parcă a fost în priză... Telespectatorii și-au ales favoritul și l-au trimis direct în finala „iUmor”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x