Antena Căutare

O broscuță și un travestit pe scena de la iUmor: "Uneori, stai pe scaun și te uiți ca boul"

Deși total inofensiv, numărul unui concurent costumat într-o broscuță, ce va fi difuzat duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, în timpul celei de-a șaptea ediții a emisiunii iUmor reușește să-i enerveze pe Cheloo și Mihai Bendeac.

Deși total inofensiv, numărul unui concurent costumat într-o broscuță, ce va fi difuzat duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, în timpul celei de-a șaptea ediții a emisiunii iUmor reușește să-i enerveze pe Cheloo și Mihai Bendeac.

„Este exact genul de număr pe care eu îl urăsc visceral. A intrat o broscuță simpatică verde. Oribil. Nu vreau o broscuță simpatică”, spune Mihai Bendeac nemulțumit să vadă pe scena iUmor un tânăr ce imită comportamentul unei broaște.

La fel de nedumerit de acest număr se va arăta și Cheloo care va declara că el n-a înțeles nimic din momentul lui. „Uneori stai pe sccaun și te uiți ca boul și te gândești: e o conspirație împotriva noastră, e vreo glumă de-a producătorilor să vadă dacă avem ceva de spus, dacă ne enervăm, acest om a venit de acasă și-și bate joc de noi?”, se întreabă Cheloo, care a luat în calcul chiar varianta ca acel concurent să fi fost pus sau obligat de cineva să participe la emisiune îmbrăcat așa. „Broscuța” însă își va atinge obiectivul cu care a venit la iUmor, acela de a se distra, în timp ce Delia îi va aprecia la maximum mișcările.

Ce va spune și ce va face juratul Mihai Bendeac atunci când își va da seama că „broscuța” este o mai veche cunoștință de-a lui, dar, mai ales, cum va alege să voteze în acest caz rămâne de văzut duminică seara.

Și tot atunci, telespectatorii vor face cunoștință cu Carmen Luna, un personaj în travesti, ce va sta în șpagat minute bune pe tot parcursul jurizării. Cine este actorul ce va îmbrăca haine de cabaret și de ce vor avea impresia jurații că acesta îi ceartă pentru observațiile pe care i le vor face, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Aceasta este singura femeie care l-a impresionat pe Cheloo! Juratul de la „iUmor” s-a ridicat în picioare și a aplaudat-... “O broască verde care se crăcănează pe muzică. Senzațional!” Cocoș Gabriel, concurentul care i-a blocat pe jurați: “Stai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x