Antena Căutare

„Oamenii de valoare se adună!” Cheloo face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu talentul lui!

„Oamenii de valoare se adună!” Cheloo face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu talentul lui și acesta este Michael Goudeau, un artist de 59 de ani și un munte de talent să apară în scenă.

„Oamenii de valoare se adună!”, crede Cheloo care-și face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu talentul lui și acesta este Michael Goudeau, un artist de 59 de ani și un munte de talent să apară în scenă.

A cântat la lumânări, ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp și cel mai dur jurat l-a plăcut atât de mult, încât l-a invitat să apară în următorul lui videoclip! Și Goudea a acceptat!

„Sunteți de departe cel mai interesant număr făcut vreodată la „iUmor!”, i-a spus și Delia concurentului.

Gabriela Garlonta, o aparițe cum alta nu-i! Cu șal roșu de pene, concurenta a venit cu cea mai savuroasă poveste de drag... I-a ieșit din prima, voi ce credeți?! Cosmin Niculae a făcut primul său număr de stand up din viaţă pe scena ”iUmor”: „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x