Antena Căutare

Omul cu Tourette prezintă iMai Mult Umor, imediat după premiera iUmor, pe AntenaPLAY

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, prezintă noul sezon iMai Mult Umor, o serie de episoade pamflet din backstage-ul show-ului iUmor, presărate cu umor şi cu fake news savuroase.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette pe scena iUmor pentru iMai Mult Umor, sezonul 16 Galerie
În cadrul sezonului 16 iUmor – Alege comedia, vor avea loc alegerile pentru funcția de Președinte iUmor, iar candidații sunt nimeni alții decât jurații emisiunii | Antena 1

Omul cu Tourette se află în platoul iUmor cu o misiune specială, și anume, aceea de a prezenta cele mai amuzante informații false din campania electorală a juraților iUmor, Cătălin Bordea, Delia Matache, Cosmin Natanticu și Cheloo.

"iMai Mult Umor este ca un cocktail de amuzament și creativitate, servit cu un strop de nebunie și o doză sănătoasă de umor. Este o călătorie captivantă în lumea comediei, unde fiecare schiță și moment sunt ca niște ingrediente perfecte, adăugate cu grijă pentru a crea un amestec exploziv de râs și distracție", a spus Andrei.

"Pentru mine, participarea la acest proiect este ca și cum aș fi pe scenă într-un spectacol non-stop de divertisment, unde pot să-mi exprim creativitatea și să aduc zâmbete pe fețele oamenilor. Este o experiență incredibil de amuzantă și provocatoare, iar faptul că pot să fac parte din acest univers al umorului este o adevărată bucurie și o onoare. Sunt nerăbdător să văd cum va evolua acest proiect și să contribui la crearea de momente memorabile pentru publicul nostru minunat", a încheiat gazda emisiunii extra.

Omul cu Tourette prezintă iMai Mult Umor, imediat după premiera iUmor, pe AntenaPLAY

În cadrul sezonului 16 iUmor – Alege comedia, vor avea loc alegerile pentru funcția de Președinte iUmor, iar candidații sunt nimeni alții decât jurații emisiunii. Ce vor face Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo dacă vor câștiga alegerile și cum vor reacționa „alegătorii” la auzul planurilor absurde și total false, Omul cu Tourette le va prezenta urmăritorilor la iMai Mult Umor, difuzat în fiecare duminică, după iUmor, pe AntenaPLAY.

Emi, Cuza, Ramona Olaru, Ionuț Rusu, George Tănase, Ilona Brezoianu, Zarug, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Andreas Petrescu, Ioana State, magicianul Robert Tudor, Cătălin Cazacu, Romică Țociu și Cornel Palade, Victor Slav, Dan Țuțu, Șerban Copoț sunt „alegătorii” care aduc umor, alături de Omul cu Tourette și de jurații iUmor Delia Matache, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, în fiecare episod iMai Mult Umor.

Episoadele iMai Mult Umor sunt un pamflet și trebuie tratate ca atare! iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Duo Forza, număr senzațional de acrobație și forță pe scena iUmor. Delia: „A fost un număr fabulos!”... iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Mădălina Mihai l-a pus în banca lui pe Cheloo. „Sunt făcută pentru asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x