Antena Căutare

(P) Un sandviș bun conține și puțin umor. Subway și iUmor, ingredientele unei seri perfecte

În viață, nu-ți trebuie multe. Iar pentru o seară perfectă, ai nevoie de și mai puține: un sandviș delicios și o emisiune care să te facă să râzi. Cu Subway și iUmor, mânânci atât cât trebuie și te distrezi cu gura până la urechi.

(P) Un sandviș bun conține și puțin umor. Subway și iUmor, ingredientele unei seri perfecte Galerie
(P) Un sandviș bun conține și puțin umor. Subway și iUmor, ingredientele unei seri perfecte | Antena 1

Emisiunea ta preferată începe, dar stomacul nu-ți dă pace și nu știi ce să mănânci mai repede? Cea mai rapidă cale ca să-ți potolești foamea e să îți comanzi un sandviș delicios de la Subway, nici prea mare, nici prea mic, nici cu multă pâine, dar cu multe alte ingrediente care îți vor da pe spate papilele gustative.

Subway și iUmor, ingredientele unei seri perfecte

Dan Badea a făcut comanda într-o pauză de filmări.

Prezentatorul iUmor: „Sărut mâna, sărut mâna. Sunt Dan Badea. Vreau și eu un sandviș bun. Sărut mâna. Cu pâinică puțină, cum îi spune? Flatbread. Și un pic de untuleț, așa, cremă de brânză. Perfect! Niște ton, jalapeno... Puneți dvs ce mai știți, numai să iasă bun!”.

„Mi-e foarte foame, dar n-aș mânca foarte mult... Cel mai mic! Și-l puneți la presa aia, da, la cuptoraș... să iasă bun!”.

Cu magia Crăciunului și cu magia lui Magitot nu te pui, așa că sandvișul cu pui a ajuns exact la timp. Curierul de la Subway a fost chiar Magitot, fost concurent iUmor.

„Lui Rață i s-a stricat mașina, l-am întrebat ce vrea să facă, mi-a zis că îți aduce un sandviș, iar visul meu dintotdeauna a fost să aduc un sandviș, așa că ți-am adus eu”, a spus acesta.

Magitot a făcut și câteva trucuri de magie până să îi ofere sandvișul lui Badea, deși acesta abia mai răbda de foame și de poftă.

„Hai, ia sandvișul, ca să scurtăm odată, te rog frumos. Nu de alta, dar și mie îmi este foame”, i-a spus în cele din urmă Magitot lui Dan Badea.

„Să nu te superi pe mine, dar în ultimul minut, miroase ăsta atât de bine că nu te-am mai auzit”, i-a răspuns prezentatorul Antenei 1 lui Magitot, care s-a dus imediat să mănânce și el un sandviș Subway, în culise.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x