Papi Flex, contorsionism horror la iUmor. Jurații sunt îngroziți, cum au reacționat Mihai Bendeac și Cheloo în timpul show-ului

În a cincea ediție iUmor din sezonul 9 contorsionistul Papi Flex a realizat un show unic. Jurații sunt șocați!

Papi Flex, contorsionism horror la iUmor. Jurații sunt îngroziți, cum au reacționat Bendeac și Cheloo în timpul show-ului

Originar din Guineea, Africa de Vest, reușește să își contorsioneze membrele până devine dureros… pentru cei care privesc! Cu zâmbetul pe buze, dar pictat înspăimântător, intră în platou și dă startul unui număr incredibil.

Acesta a venit la iUmor împins de prietenii lui români care i-au spus că va face show-ul perfect în România: "Am prieteni români care mi-au zis că trebuie să vin neapărat la iUmor. În Africa, însăși președintele m-a invitat la un spectacol de-al său", spune Papi Flex.

"Plănuiam să mai fac un copil în seara asta, nu cred că sunt în stare", îi spune Cheloo lui Papi Flex.

"Am fost impresionat, nu mă deranjează că nu a fost un număr de comedie. A fost creepy, a fost spectaculos, asumat.", spune Mihai.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Urmărește mai jos momentul

Iată ce au avut de spus juratii

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri