Antena Căutare

PĂTRĂȚELE ROȘII, o nimica toată pentru ce a fost! El Tipo a venit pe scena „iUmor” bărbat și a plecat femeie. Întâi, a biciuit-o pe Delia, iar apoi, scena! „Incredibil!”

Duminică seara, cel de-al cincilea sezon al celei  mai îndrăgite emisiuni de umordin România a început în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția de debut a fost una memorabilă! 

Duminică seara, cel de-al cincilea sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România a început în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția de debut a fost una memorabilă!

O ediție „iUMOR” cu umor cât cuprinde! Cel de-al cincilea sezon a început în FORȚĂ! De la hituri de petrece, la glume și ceremonia muzicală a burții, în versiune japoneză

Nu au lipsit numerele de senzație și... goliciunea! Venit tocmai din Caraibe, cu sânge venezuelean și magie „la purtător”, El Tipo a venit pe scena „iUmor” bărbat și a plecat femeie. Întâi, a biciuit-o pe Delia, iar apoi, scena!

PĂTRĂȚELE ROȘII, o nimica toată pentru ce a fost! El Tipo a venit pe scena „iUmor” bărbat și a plecat femeie. Întâi, a biciuit-o pe Delia, iar apoi, scena! „Incredibil!”

Cu atitudinea unui adevărat Don Juan, El Tipo a apărut pe scenă și a chemat-o pe frumoasa Delia alături de el, oferindu-i o ghirlandă, un trandafir și o codiță.

„Unde sunt doamnele, unde sunt bunăciunile”, a început el show-ul de seducție. Apoi s-a pus pe cântat, pe dansat și pe amuzat publicul! „Unde pleci, regina mea, așteaptă, vreau să-ți arăt ceva”, a mai adăugat acesta. A urmat o transformare spectaculoasă, în care concurentul s-a dezbrăcat și... ce să vezi?! A devenit femeie, cu toate dotările tipic feminine la vedere!

Și stripperul Brent Ray Fraser i-a pictat portretul lui Bendeac folosindu-şi... penisul!!!

Cu siguranță, numărul acesta v-a dus cu gândul la o altă reprezentațiecu pătrățel roșu de la „iUmor”, atunci când stripperul Brent Ray Fraser s-a dezbrăcat pe muzică clasică şi a pictat cu organul genital fără nicun fel de inhibiţii. Rezultatul final: portretul lui Bendeac!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pregătiți să revedeți acest număr de magie spectaculos?

O ediție „iUMOR” cu umor cât cuprinde! Cel de-al cincilea sezon a început în FORȚĂ! De la hituri de petrecere, la glume ... Delia, Cheloo și Bendeac, au revenit în forță: Prima ediție ”iUmor” din sezonul 5, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x