Antena Căutare

Uită tot ce știai până acum! Paul Diaconescu a scris istorie curată în finala iUmor! Cheloo: „Mă simt deochiat! Este prooroc, prezicător al cosmosului”

Un moment cu adevărat special din finala sezonului 8 iUmor a fost atunci când

Paul Diaconescu, concurentul ajuns în finala iUmor, sezonul 8, și-a făcut intrarea pe scena iUmor cu o melodie rap, pe care chiar el a compus-o!

citește și: Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

După melodia care a făcut senzație, concurentul a schimbat registrul și a trecut la un delicios stand up comedy cu și despre religie.

Paul Diaconescu este convins că există Dumnezeu, fiindcă altfel nu ar fi ajuns în finala iUmor.

Uită tot ce știai până acum! Paul Diaconescu a scris istorie curată în finala iUmor! Cheloo: „Mă simt deochiat! Este prooroc, prezicător al cosmosului”

Paul Diaconescu,concurentul care și-a făcut intrarea pe scena de la iUmor cu o melodie rap.

Discursul concurentului a schimbat apoi registrul și a trecut la filozofie, într-un monolog savuros, pe cele mai complexe teme de gândire despre viață și divinitate!

citește și: Paul Diaconescu, ultimul finalist iUmor, votat de cãtre public

PAUL DIACONESCU, RAP ȘI STAND UP COMEDY DE NOTA ZECE LA IUMOR

"Cineva la iUmor, vorbește despre gândirea critică. M-am bucurat să am în față un om care vine să spună lucrurile acestea", spunea Bendeac, care s-a declarat încântat de prestația concurentului.

"Eu una mă simt eliberată, de ceea ce ai făcut tu pe scenă. Și ce ai făcut tu mi se pare extrem de educativ și de frumos", a fost răspunsul Deliei către concurent.

citește și: Paul Diaconescu, ultimul finalist iUmor, votat de cãtre public

Până și Cheloo s-a declarat încântat de prestația lui Paul Diaconescu, iar concurentul a obținut astfel trei like-uri, pe scena iUmor, sezonul 8.

Dacă ți-a plăcut Paul Diaconescu, trimite prin SMS la 1313,cănd se dă "start vot"(numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) pentru a desemna marele câștigător de la iUmor, sezonul 8, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Eduard Vacariu, stand up comedy pe gustul lui Cheloo! „Am rămas cu așteptările umflate și a trebuit să mi le dezumflu si... „Ați avut o lactație spirituală, domnișoară”. Alina Rîbu l-a dat gata pe Cheloo, în finala iUmor: „Vorba unui înțelept: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x