Antena Căutare

Paul Lungu, al cincilea finalist “iUmor”, decis de cãtre telespectatori

Momente dintre cele mai amuzante, hohote de râs şi multã voie bunã au fost ingredientele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a cincea ediţii a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1. Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului, până la ameninţări de-a dreptul, de toate au trãit cei trei juraţi în compania concurenţilor ce au venit sã îşi testeze umorul în emisiunea de la Antena 1.

Momente dintre cele mai amuzante, hohote de râs şi multã voie bunã au fost ingredientele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a cincea ediţii a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1. Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului, până la ameninţări de-a dreptul, de toate au trãit cei trei juraţi în compania concurenţilor ce au venit sã îşi testeze umorul în emisiunea de la Antena 1.

În urma voturilor exprimate pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii au decis cã cel de-al cincilea finalist al show-ului, care merge direct în marea finalã este Paul Lungu, concurentul cu un numãr impecabil de magie, combinatã cu un stand up de excepţie. Pe juraţi i-a cucerit pe loc, determinându-l pe Cheloo sã facã o declaraţie la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. „E prima oarã când îmi pare rãu cã s-a terminat!”, i-a mãrturisit Cheloo, iar Delia a completat: „A fost sublim!”. Paul a primit trei „Da” din partea juriului.

Seara a debutat în forţã cu Bunica şi Bunelu’, din Vãleni, un cuplu de oameni trecuţi de mult de prima tinereţe. Cei doi le-au povestit juraţilor cã în urmã cu câţiva ani au fost vizitaţi de bãieţii de la Zdob şi Zdub, care îşi cãutau o tobã. „Stând de vorbã cu ei, le-am cântat câteva cântece de-ale noastre. Eu cântam la fluieraş şi bunica a început sã batã toba. Le-a plãcut şi de aici au fãcut piesa „Bunica bate toba”, au mai spus bãtrâneii, completând „noi am cântat cu Zdob şi Zdub la Eurovision, în 2005!”. Cei doi au primit doi da şi merg mai departe în aplicaţia „iUmor”, de unde telespectatorii îi pot trimite în marea finalã a emisiunii.

Din pãcate, nu la fel de vesel a fost momentul lui Adrian Neagu, cel care a încercat sã îi uimeascã pe juraţi cu un moment de dans, concurentul primind trei nu. Nici pentru Eusebiu Constantin seara nu a fost prea roz. Copleşit de emoţii, Eusebiu şi-a uitat complet numãrul şi le-a spus juraţilor cã a venit în special pentru a-l vedea pe Bendeac. Fãrã nicio legãturã cu jurizarea, concurentul primind trei nu, actorul l-a îmbrãţisat şi l-a încurajat sã îsi urmeze visul.

Despre Florin Turcu, supranumit Rãgãlie, nici juraţii, nici prezentatorii nu au ştiut ce sã creadã: „Noi am pus un pariu, dacã sunteţi sau nu în stare de ebrietate”, i-a spus Şerban. Domnul Rãgãlie nu şi-a abandonat personajul nicio secundã pe scena concursului, la final primind doi da de la juraţi. Viorel Georgescu, în schimb, nu a mers mai departe în show. Deşi a încercat sã imite mai toate personajele cunoscute, de la Puiu Cãlinescu, la Fuego, nu i-a convins pe juraţi cã are umor. Nici cu urmãtorii concurenţi, juraţii nu au fost prea generoşi cu laudele. Trupa Ska Nk a venit cu o melodie veselã, cu versuri comice, însã Cheloo i-a taxat imediat, spunându-le cã i-ar fi plãcut foarte mult sã vinã cu un text original. Bãieţii au primit doi da.

Tot doi da a primit şi Vlad Benescu, concurentul care a reuşit sã stârneascã o adevãratã controversã la masa juriului. Actor de meserie, Vlad şi-a construit un moment impecabil de actorie, în care a folosit ca element senzaţional un monociclu. Ce i-a deranjat însã foarte tare pe juraţi, în special pe Cheloo, a fost faptul cã umorul, din pãcate, a cam lipsit din momentul sãu. Enervat la culme cã Bendeac a apreciat munca din spatele prestaţiei concurentului, rapperul l-a taxat imediat. „Ia-l acasã!”, i-a spus el lui Mihai, completând „Vreau sã te ridici şi sã explici cât de bun a fost! Pentru cã mie nu mi-a plãcut şi te iei de mine cã nu mi-a plãcut!”. Supãratã şi ea, din cauza certurilor dintre juraţi, Delia a pãrãsit masa juriului, spre disperarea lui Bendeac. „Matache, treci înapoi. Suntem doi imbecili nervoşi!”, a tunat Mihai, însã pe Delia nimic nu a convins-o: „Rãmâneţi aşa!”, le-a replicat ea dur. „Îmi stricaţi orice bucurie. Nu am voie sã fac nimic!”, a spus jurata, care îl rugase pe Vlad sã o înveţe şi pe ea sã meargã pe monociclu. „Tu ai idee cât de greu e sã combini atâtea elemente şi sã fii şi pe muzicã, în timp ce faci asta?”, i-a spus Bendeac lui Cheloo, care şi-a susţinut în continuare punctul de vedere: „Cred cã au fost fãcute cu jumãtate de mãsurã!”. Vizibil intrigatã de întreg momentul, Delia i-a întrebat pe cei doi domni: „Sunteţi spãlaţi pe creier azi?”.

Deşi nu a mers mai departe, pentru doamna Viorica Pãunescu seara a fost foarte veselã. La 66 de ani s-a prezentat în faţa juriului plinã de încredere în forţele proprii: „Mi s-a spus cã semãn cu Shakira”, le-a mãrturisit ea prezentatorilor, iar juraţilor le-a dedicat câteva versuri. Sala a fost în delir în momentul în care i-a spus lui Bendeac cã îşi doreşte de la el nici mai mult, nici mai puţin decât un sãrut fierbinte. Deşi colegii de juriu n-au crezut nicio secundã cã va da curs chemãrii, Bendeac s-a îndreptat cãtre concurentã, spunându-i „Doamnã, o viaţã avem!” şi a sãrutat-o. „Nu toatã lumea poate sã faca asta! Avem dovada faptului cã Bendeac are un simţ al umorului dus la extrem!”, a spus Cheloo la testimonial, iar Bendeac a recunoscut şi el: „Între noi fie vorba, când m-am ridicat de la masã nu mã aşteptam nici eu cã se va întâmpla treaba aia!”, dar a completat: „Nu regret nicio secundã ce s-a întâmplat între noi. În viaţã nu e bine sã trãieşti cu regrete!”, a mai spus actorul. Momentul s-a încheiat cu remarca celui mai dur membru al juriului: „M-aţi fãcut sã mã înroşesc!”, a pus Cheloo, în ropotele de aplauze ale întregii sãli. Doar Delia i-a dat da doamnei Viorica.

Urmãtoarea concurentã, Miki Ignat, o ispitã din primul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1 a adus o tensiune greu de descris în cuvinte la masa juriului. Delia a fost prima care a simţit cã ceva nu e în regulã şi l-a întrebat în repetate rânduri dacã o cunoaşte de undeva pe concurentã sau dacã a fost ceva între ei. Niciunul dintre ei nu a vrut sã spunã prea multe, însã au lãsat loc interpretãrilor. Miki a fãcut tot felul de aluzii cu tentã sexualã la adresa juratului: ba i-a spus cã s-ar plimba şi ea o datã cu el cu scuterul, ba i-a mãrturisit cã a venit la „iUmor” doar pentru cã îi era dor de el. Delia nu a mai suportat: „Povestiţi-ne şi nouã cum s-a întâmplat. Când, unde, cu ce ocazie, de ce şi cât a durat?”, a glumit jurata. Bendeac însã a reacţionat dur: „Mergând în absurditatea acestei chestii, dacã ai fi vrut sã mã vezi, ãsta era locul?”. Deşi Bendeac i-a dat nu, Miki merge mai departe în show cu doi da.

Seara a continuat cu trupa de parodie Vacanţa Micã, concurenţi ce merg şi ei mai departe cu doi da şi s-a încheiat în forţã cu Ricardo Massida, supranumit omul-balon. Italianul şi-a construit întreg momentul folosind un balon imens, în care la un moment dat a intrat cu totul, dispãrând de pe scenã. „Dacã nu as fi mãritatã şi cineva m-ar agãţa aşa pe o bancã, în parc, m-aş cãsãtori cu el!”, a mãrturisit Delia, juraţii acordându-i trei da.

În urmãtoarea ediţie „iUmor”, difuzatã duminicã, 8 mai, de la 20:00, o nouã serie de concurenţi îşi testeazã umorul în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1. „iUmor” propune un sistem de vot cu totul diferit faţã de tot ce s-a vãzut pânã acum în materie de jurizare. Concurenţii care au primit minimum doi „DA” de la juraţi au ocazia sã fie votaţi de cãtre telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creatã special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigãtorul fiecãrei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va ajunge direct în marea finalã a emisiunii „iUmor”.

Ricardo Massida a cucerit-o definitiv pe Delia. ”Dacă nu aș fi fost căsătorită și cineva m-ar fi agățat așa în parc, m-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x