Antena Căutare

Paul Lungu, finalist ”iUmor” în cel de-al patrulea sezon, a dat la facultate ca să fie magician: "Primul meu show a fost de Crăciu,n la un spital"

Paul Lungu, un iluzionist de 30 de ani din București, a revenit anul acesta, după ce a avut o reprezentație spectaculoasă și în primul sezon ”iUmor”.  De data această însă, Paul a reușit să ajungă până în finală!

Paul Lungu, un iluzionist de 30 de ani din București, a revenit anul acesta, după ce a avut o reprezentație spectaculoasă și în primul sezon iUmor”. De data această însă, Paul a reușit să ajungă până în finală!

Absolvent de ASE, Paul mărturisește că școala nu a fost cea mai importantă pentru el, ci doar un mijloc prin care a putut continua să facă ce îi place. ”Nu mă interesa foarte mult ce facultate făceam, voiam doar să fiu în București. Nu știam ce vreau să fac pe viitor, știam doar că vreau să continui să fac magie”, iar visul i s-a împlinit. În prezent, Paul își împarte timpul între spectacole, lucrat la numere noi sau călătorii.

În restul timpului, lucrez la cealaltă mare pasiune a mea – YouTube, mai precis creez filme pentru canalul meu TOP OPT”, a mai spus iluzionistul, a cărui carieră a luat avânt după prima sa apariție la ”iUmor”. ”Oamenii mă recunosc, întorc capul după mine, vor să facă poze și vin în număr mai mare la spectacole. Ceea ce e bine, doar că trebuie să fiu mai atent cum mă comport în public, să nu ies cu haine murdare, să nu ma scobesc în nas, chestii de-astea...”, a mai spus Paul.

Și chiar dacă poate oricând să facă o magie, chiar și lui i se poate întâmpla ca vraja să se rupă și un număr să nu îi iasă. Tocmai de aceea, are pregătite planuri de rezervă sau improvizează ceva, mai ales după ce la primul show lucrurile au cam scăpat de sub control. ”Primul meu show a fost de Crăciun la un spital, era o activitatea specială pentru copii și familiile lor. Nu mai țin minte mare lucru, dar țin minte că mă bâlbâiam mult, uitam ordinea numerelor, eram încurcat, împiedicat și, până la urmă, prezentoarea a trecut la următoarea activitate înainte să îmi termin spectacolul”, își amintește Lungu, care în prezent lucrează chiar și câteva luni la perfecționarea unui număr.

Tocmai de aceea, Paul crede că are calitățile necesare pentru a câștiga marea finală ”iUmor”. ”Am experiența, cunoștințele și creativitatea necesară. Tot ce pot să fac este să dau tot ce am”, a încheiat finalistul.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • CHIȘINĂU, 7 decembrie: Hotel Cosmos, ora 9.00
  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x