Antena Căutare

Paul Szabo s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Cheloo: „Te-aș fi poreclit «Sabotorul 3 G, 4G, 5G»“

Deciziile luate de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo în cadrul celui de-al șaselea episod iUmor i-a trimis la votul publicului pe șapte dintre concurenți, unii dintre ei fiind la prima apariție pe scena show-ului de umor. Claudia Chiraș, trupa Berrari, Gregory Brown, Emanuel Drăguț, Gigel Frone și Tudorel Popa, Morten – The Maniac și Paul Szabo au venit cu numere diferite și, în același timp, spectaculoase.

Deciziile luate de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo în cadrul celui de-al șaselea episod iUmor i-a trimis la votul publicului pe șapte dintre concurenți, unii dintre ei fiind la prima apariție pe scena show-ului de umor. Claudia Chiraș, trupa Berrari, Gregory Brown, Emanuel Drăguț, Gigel Frone și Tudorel Popa, Morten – The Maniac și Paul Szabo au venit cu numere diferite și, în același timp, spectaculoase.

Antena 1

Când s-a dat „Stop vot!“, comediantul din Cluj-Napoca a fost cel care și-a adjudecat un loc direct în finala sezonului 14 iUmor, asta după ce, anul trecut, Paul Szabo a ajuns și în finala emisiunii Stand-Up Revolution.

Sâmbăta aceasta, va fi o ediție specială iUmor: iRoast Fotbal, în cadrul căreia Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș vor fi jurați. Ce personalități din lumea fotbalului vor urca pe scenă, telespectatorii pot afla în cadrul episodului care va fi difuzat sâmbătă, 25 martie, de la 20:00, înainte de meciul Andorra – România, ce poate fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Paul Szabo s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor

Paul Szabo i-a surprins pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo cu momentul pregătit pentru audițiile acestui sezon iUmor. Deși afișează o atitudine calmă, specifică locului natal, comediantul s-a transformat total când a început să înșire numeroasele glume acide despre lucruri care îl scot din minți.

Lucrând ca IT-ist la o companie din Cluj-Napoca, Paul Szabo a ales să își înceapă momentul cu glume de la propriul job. „Am văzut că foarte mulți manageri încearcă să facă orice să aducă angajații la birou. Da’ orice! Mâncare gratuită, le pun mese de biliard, mese de tenis... Nouă au vrut să ne pună un butoi cu bere la birou! Orice... doar să nu crească salariul!“, a spus comediantul. Ulterior, tânărul și-a continuat seria de glume acide despre anumite gadget-uri, iar poantele sale au stârnit discuții aprinse în rândul juraților care folosesc smartwatch-uri.

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au oferit câte un like și, astfel, el a intrat la votul celor de acasă. „Cel mai bun număr de stand-up din sezonul ăsta! (…). Eu chiar sper să câștige iUmor, sezonul 14! Sper să nu-ți placă nimic niciodată! Sper să fii anti-influencer, adică… să iei produse și să le critici pe Instagramul tău“, a declarat Cătălin Bordea, iar Cheloo a spus: „Stimate Paul Szabo, te-aș fi poreclit «Sabotorul 3 G, 4G, 5G»… Dar a trecut de nivelul respectiv“.

La votul publicului au ajuns alți șase concurenți: Claudia Chiraș, trupa Berrari, Gregory Brown, Emanuel Drăguț, Gigel Frone și Tudorel Popa, Morten – The Maniac. Iar la final, comediantul clujean a fost cel care a avut cele mai multe voturi și s-a calificat în marea finală iUmor, sezonul 14.

Sâmbăta aceasta, pe scaunele de la masa juriului emisiunii de umor vor sta Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, pentru că urmează o ediție specială iUmor: iRoast de Zile Mari, difuzată înainte de primul meci al României în drumul spre EURO, când va juca împotriva reprezentativei Andorra. iRoast, ediția cu fotbal, telespectatorii o pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 martie. Morten The Maniac a revenit pe scenă cu un show pe trepte de durere. Cât de mult au rezista... Gheorghe Hagi, apariție surprinzătoare pe scena iUmor. A făcut un roast acid în cadrul ediției speciale Super Goool...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x