Căutare Live

Paula, o bomboană de concurentă la iUmor: „Ți-am fost amantă contra-cost, eu te plăteam să nu fii prost”

Seara se încheie cu o prezență feminină adorabilă. Paula Morgovan este, ca orice tânără domnișoară, puțin nemulțumită de relația sa și s-a decis să spună asta în versuri, versuri care ar trebui să-i amuze pe jurați

Seara se încheie cu o prezență feminină adorabilă. Paula Morgovan este, ca orice tânără domnișoară, puțin nemulțumită de relația sa și s-a decis să spună asta în versuri, versuri care ar trebui să-i amuze pe jurați.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Serghei se întoarce. Dacă o dă-n bară e groasă de tot: „Din cauza ta a murit Iisus. Păi Iisus a murit acum 2000 de ani!”... iUmor - sezonul 6, ediția a 9 a. Improvizație și glume deocheate într-un episod de ținut minte: „Știam eu că o să fie ce...
Ultimele știri
x