Antena Căutare

Petre Dănuț Irinel merge pentru a doua oară în finala iUmor

Petre Dănuț Irinel a fost trimis pentru a doua oară în finala iUmor, după ce i-a încântât pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă.

Petre Dănuț Irinel Galerie
Petre Dănuț Irinel merge pentru a doua oară în finala iUmor

Petre Dănuț Irinel se va întâlni în marea finală cu ceilalți nouă preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu și Mihai Tasici.

Este pentru a doua oară când Petre Dănuț Irinel ajunge în finală, iar în sezonul 8 a fost la un pas de a pleca acasă cu premiul cel mare. Încântați să îl revadă, jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. ”O evoluție impresionantă, mă bucur că am pățit așa ceva în această zi! Nici când a fost în finală nu a avut un număr atât de bun!”, a spus Cheloo.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 10. Raluca Uzut, concurenta care nu a urcat pe scenă niciodată până acum... Cristina Șchiopu: ”Din Olteanca de pe TikTok am devenit Olteanca de la iUmor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x