Antena Căutare

Petru Bîrlădeanu, fratele Monicăi Bîrlădeanu, și Alexandru Banciu, momente de roast savuros astăzi, la iUmor

Monica Bîrlădeanu, cea de-a patra jurată a ediției iUmor din această seară, surprinsă cu un roast de zile mari făcut chiar de fratele ei, Petru Bîrlădeanu. Actorul Alexandru Banciu s-a asigurat şi el că Monica va avea parte de nelipsitul „tratament” iUmor.

Jurații iUmor și Monica Bîrlădeanu Galerie
Petru Bîrlădeanu, fratele Monicăi Bîrlădeanu, și Alexandru Banciu, momente de roast savuros astăzi, la iUmor | Antena 1

Jurata-surpriză a ediției iUmor de astăzi va primi „botezul” roast-ului din partea fratelui său, Petru Bîrlădeanu, și a lui Alexandru Banciu. “La noi în familie, gluma e la ordinea zilei. Când eram mici, ne mai luam la roast între noi fără să știm că asta înseamnă, dar roast-ul din această seară va fi cu adevărat înțepător”, a dezvăluit Petru Bîrlădeanu. Profund surprinsă de apariția fratelui pe scena iUmor, Monica a declarat: „Nu pot să cred că m-a luat la roast propriul frate. M-a luat durerea de cap instant pentru că știam că Petru poate spune lucruri dureroase”.

Citește și: Monica Bîrlădeanu a fost lăsată fără cuvinte de Mihai Bendeac la iUmor: „Cum să ai așa memorie?”

Monica Bîrlădeanu este al patrulea jurat de la iUmor

Tot cu un moment de roast la adresa juratei a venit şi actorul Alexandru Banciu. „Am cunoscut-o pe Monica într-un podcast. Are o paletă de umor foarte vastă și apreciază multe genuri de glume”, a povestit Alexandru Baniciu, cel de-al doilea invitat al roast-ului juratei. Roast-ul său a fost apreciat de Cheloo, acesta declarând:„ Roast-ul domnului Banciu a fost extraordinar din punctul meu de vedere”. Ediția în care Monica Bîrlădeanu va juriza emisiunea iUmor alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo va fi difuzată astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Monica Bîrlădeanu a fost lăsată fără cuvinte de Mihai Bendeac la iUmor: „Cum să ai așa memorie?”... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Verdini, moment de magie de senzație. I-a oferit lui Mihai Bendeac o rață. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x