Antena Căutare

Poante cu și despre limbă. Limba română, evident... Ioana l-a făcut pe Bendeac să exclame: „Ce păcat că ai terminat. Nu era rău deloc”

După catastrofa produsă de Gabi trebuia să răsară soarele și pe strada juraților iUmor. Ioana State, o tânără fără nicio experiență în domeniul umoristic a produs surpriza plăcută a serii, cu glume despre și cu limba română

După catastrofa produsă de Gabi trebuia să răsară soarele și pe strada juraților iUmor. Ioana State, o tânără fără nicio experiență în domeniul umoristic a produs surpriza plăcută a serii, cu glume despre și cu limba română.

Seamănă cu învingătoarea din sezonul trecut de iUmor. E tânără, frumușică foc și are un simț al umorului pe care și l-a testat în primă fază pe Facebook. A văzut că are succes și a zis că n-ar fi rău să încerce și într-un mediu propice, alături de adversari care să o motiveze.

Ce a ieșit de aici? Un număr decent de stand up comedy pe care oamenii cu deciziile l-au apreciat la unison. Ba chiar Mihai Bendeac a regretat că nu a durat mai mult, dar e suficient pentru cineva care se află la începutul carierei în domeniu.

Gabi, du-te pe calea ta. Cheloo n-a suportat așa ceva. S-a ridicat și a plecat: „E unul dintre cele mai proaste apariții... Andrei, concurentul care a împărțit juriul. Unora li se pare lipsit de conținut, altora le place totul la el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x