Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Poate a treia oară e cu noroc.. sau nu! Sosia lui Vanghelie are „pelerină” de magician acum! Bendeac: „E semitălâmb pe scenă!”

În urmă cu un an, personajul Vanghelie a încercat să amuze și să demonstreze că merită să meargă mai departe. A făcut chiar schimb de loc cu juratul Bendeac, care alături de Cheloo, s-a enervat atât de tare, încât amândou au părăsit scena și s-au dus în culise!

În urmă cu un an, personajul Vanghelie a încercat să amuze și să demonstreze că merită să meargă mai departe. A făcut chiar schimb de loc cu juratul Bendeac, care alături de Cheloo, s-a enervat atât de tare, încât amândoi jurații au părăsit scena și s-au dus în culise!

Nici a doua oară nu a impresionat juriul, dar acum, la a treia participare, încearcă imposibilul! Adică ACUM!

În 2016, a revenit pe scena „iUmor” sub formă de... magician. Grigorini, mai exact! Cu ajutorul a două asistente sexy, a încercat să dispară sub o cortină roșie, să leviteze și s-o facă pe-a mentalistul cu Delia.

„E semitălâmb pe scenă!”, a decretat Bendeac, în timp ce Delia a fost mai indulgentă. „El încearcă săracul!”, a spus jurata despre Coco Marinescu. „Mi se pare că ai venit degeaba de data asta!”, a completat și Cheloo.