Povestea neștiută a lui Ionuț Rusu. De la TIR la cel mai vizionat concurent de la iUmor

Ionuț Rusu, faimosul comediant, a fost concurent la iUmor și a impresionat juriul cu creativitatea lui. Popularitatea lui a fost valorificată când momentul lui de la iUmor a devenit numărul 1 pe YouTube.

Povestea neștiută a lui Ionuț Rusu. De la TIR la cel mai vizionat concurent de la iUmor

Ionuț mărturisește că tatăl său, care e polițist și șofer de TIR, i-a insuflat ideea de a avea o meserie și l-a convins să devină șofer de TIR. Prima cursă a lui a fost în Germania. El mărturisește că nu a avut accidente grave cu TIR-ul, dar a lovit fiecare TIR pe care l-a condus.Comediantul mărturisește că nu a fost o perioadă ușoară pentru el. A fost nevoit să doarmă într-un pat improvizat în TIR.

Ionuț are și pățanii amuzante. Își amintește când a fost oprit în Ungaria și a rămas în arest pentru că a uitat actele acasă. Cea mai mare boacănă pe care a făcut-o la volan a fost să rupă prelata, agațând-o într-un copac. El a practicat această meserie timp de 2 ani.

Umorul l-a avut dintotdeauna. Înainte de momentul recent de la iUmor, el a mai fost și în alte ediții în trecut, când l-a făcut să râdă foarte tare pe Cheloo. Ionuț pregătește pentru fanii lui un serial în online și o serie de sketchuri, potrivit antenastars.

iUmorul e emisiunea pe care o am la suflet.

Experiența de la iUmor i-a schimbat viața și l-au făcut pe el să vrea să continue pe zona de pamflet. Cea mai mare dorința a lui este să aibă o emisiune proprie în genul emisiunii iUmor. El a spus că și-ar dori să imite și personaje și persoane din afară, nu doar din țară. Ionuț a enumerate câțiva, precum Trump sau Angela Merkle.

Cel mai greu personaj pe care l-am imitat vreodată e Dana Budeanu.

Urmărește iUmor, în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play.

Ultimele știri