Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Andreas Petrescu a intrat în pielea lui Cheloo și a spus cum ar arăta țara condusă de el

Andreas Petrescu a dat startul provocării surpriză de la iUmor. Rubrica „Dacă aș fi președinte“ reprezintă unul dintre ingredientele care „condimentează“ cel de-al 14-lea sezon al show-ului de la Antena 1. Iată cum crede actorul că ar conduce Cheloo țara dacă ar ocupa fotoliul de la Cotroceni.

andreas petrescu pe scena iumor sezon 14 Galerie
Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Andreas Petrescu a intrat în pielea lui Cheloo și a spus cum ar arăta țara condusă de el | Antena 1

Personalități-surpriză au acceptat provocarea noii rubrici în cadrul căreia au dezvăluit cum ar arăta țara noastră dacă ar fi la conducerea ei. Andreas Petrescu este cel care a „spart gheața” și a intrat pe scena iUmor chiar pe versurile melodiei „Dac-aș fi președinte”, marca Paraziții.

Andreas Petrescu, un actor de renume, și-a luat rolul în serios și l-a impersonat pe Cheloo, juratul pionier de la emisiunea iUmor: „Ce m-am speriat!”, a fost replica lui Cătălin Bordea.

Andreas Petrescu a acceptat provocarea noii rubrici „Dacă aș fi președinte”, „condimentul” secret al sezonului 14 iUmor. Cum l-a impersonat pe Cheloo

Cu atitudinea necesară și cu pachetul de versuri la el, Andreas Petrescu și-a prezentat „campania electorală” care îi susține candidatura la Palatul Cotroceni. Versurile au venit ca pe „bandă rulată”, iar „promisiunile” au fost primite în ropote de aplauze:

„Am venit în fosa umorului românesc să îmi lansez campania <<Băga-mi-aș dragostea în țara mea>>.”/„Eu știu că îți e greu și simți că viața ta-i un chin și-n loc să lupți, te plângi într-una și dai vina pe destin. Te uiți în buzunare și-ai doar plecări, că ce-i ăla nu-i venit. Ai arde gazul de pomană, dar nu prea poți, că s-a scumpit.”

„Eu ce v-aș da, ar fi cu carne, dar n-ați primi numai cuvinte. Să moară ce-am pe casă, deci pregătiți niște morminte. Mă știți, nici nu am și nici nu port costum de lider, dar am ceva în mine, ce nicio condamnare nu mi-ar lua. Sunt liber!”

„Dacă ai furat, să stai la pușcărie, să mergi la penetrare într-un sistem corecțional, că nu-i corect să stai ca jegul pe un șezlong la mare, iar eu, pe-un gram, să iau doi ani cu suspendare”.

„Ca președinte o să vă bat dacă mai ajunge unul ministru cu bacalaureatul plagiat.”/„Nu sunt un patriot, dar mi-aș tatua drapelul drept pe stern și aș intra cu inima sculată în tot ce înseamnă azi Guvern”.

„(...) O să-mi văd de-ale mele, am destule concerte și iUmor, iar tu meriți ce ai, sena-hoți, nicușori, deputori, din partea mea puteți să vă duceți cu toții la Bellu. Vreau, normal, să rămân ce am fost, anormalul de Cheloo.”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul dedicat noii rubrici „Dacă aș fi președinte”!

Jurizare Andreas Petrescu la iUmor sezonul 14

Juriul s-a declarat cucerit de talentul actoricesc al lui Andreas Petrescu, mărturisind că au ascultat fără să clipească. Până și Cheloo a recunoscut că această „campanie electorală” merită toate aplauzele:

„Mă inspiri, ar trebui să facem o piesă împreună, domnule Andreas, dar eu trebuie să coordonez.”, i-a spus Cheloo./„Apreciem. Nu-s de acord nici măcar 50%, dar aplauze!”/„Îți mulțumesc frumos. Am să te invit, la un moment dat, într-un studio obscur și jegos, ca să încercăm să facem o mizerie, că eu nu fac piese. Dar să vezi ce terorist sunt acolo, aici sunt prietenos.”

„Excelent! De la început până la final, toată atenția era acolo, nu m-ai pierdut o clipă. Să o mai faci!”, i-a spus Cătălin Bordea.

„Acum, dacă ar fi să fie Cheloo președinte, eu nu pot să mă duc așa departe, mi-ar fi frică!”, a spus Delia.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Întrebați ce ar face dacă ar deveni șefi de stat, jurații iUmor și-au luat rolul foarte în serios. „Dacă aș fi președintele României, toate taxele ar fi doar 1%, atât!“, a mărturisit Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea a spus: „Dacă aș fi la conducerea țării, aș investi în educație, toată lumea ar avea acces la educație, obligatoriu!“. Delia are și ea planuri mari: „Dacă aș fi președinte, aș face mai repede drumuri ca să putem ajunge mai repede în zonele în care avem concerte, turnee sau chiar aici, la filmările iUmor“.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cristian Anheliuc, numărul care a contrazis prejudecățile. Cu ce i-a emoționat ... Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Titi Bouroș i-a furat „meseria” magicianului Robert Tudor. Cu ce i-a „vrăjit” p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x