Căutare Live

Premoniția lui Bendeac. Juratul iUmor știe cine va fi președintele României în 2029: „O să vedeți cine va câștiga alegerile”

Mihai Bendeac a avut o viziune pe care i-a împărtășit-o prietenului sși colegului său, Cheloo. Actorul vrea să candideze și să câștige alegerile prezidențiale care se vor desfășura în 2029

Mihai Bendeac a avut o viziune pe care i-a împărtășit-o prietenului sși colegului său, Cheloo. Actorul vrea să candideze și să câștige alegerile prezidențiale care se vor desfășura în 2029.

Trei Chestii.... Pădurarii Mitică, Mihai şi Cornel, pe scena iUmor! „Pușca și cureaua lată, cum umblau-n pădurea toată!” Bendeac, mai dur ca niciodată!

Dezvăluirea ULUITOARE, ȘOCANTĂ, NEMAIVĂZUTĂ a fost făcută în exclusivitate la Antena 1, în timpul show-ului pe care-l jurizează alături de Cheloo și Delia. Deloc surprins, Cheloo i-a urat succes și i-a cerut deja un mic serviciu pe care Mihai ar urma să i-l facă imediat după ce va ajunge la Cotroceni.

Mihai Bendeac, revoltat de gestul Andei Adam: „Cum, frate, să promoveze o haină de blană? Nu se poate așa ceva!!!”... Cea de-a zecea ediție iUmor va scoate la suprafață calitățile inedite ale concurenților, dar și pe ale juraților. Delia ...
Ultimele știri
x