Antena Căutare

Prima ediție iUmor a început în forță! Ionuț Rusu l-a adus pe scenă pe Raed Arafat: "Introducem măsura statului acasă... la altcineva"

Invitatul special al primei ediții iUmor a fost nimeni altul decât cel mai vizionat concurent, Ionuț Rusu.

Pe scenă au apărut domnii Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat.

Momentul a început în forță, iar juriul și publicul i-au răsplătit pe deplin cu aplauze.

"După cum bine știți, situația în acest moment în țară este gravă. De azi reintroducem măsura statului acasă... la altcineva. Am luat la cunoștință faptul că oamenii s-au plictisit să stea la casele lor. E mai lejer din toate punctele de vedere și acasă la altcineva nici nu-ți vine să faci curățenie. Practic va fi un Schimb de mame imobiliar."

Raed Arafat a continuat: "Referitor la situația din spitale: ce înseamnă, de fapt, ATI. Este un acronim pentru cei ce nu cred în virus și înseamnă "A, te-ai îmbolnăvit?" Date fiind resursele nelimitate din acest moment din spitale, am hotărât să mai adăugăm trei litere: DLP, finalul fiind ATIDLP (A, Te-ai Îmbolnăvit, Du-te La Privat)."

La finalul momentului, jurații au fost în delir.

Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent iUmor, revine în această seară ca invitat special... Doamna Antoaneta, lecții pentru Mihai Bendeac: "Mânuța mea e un onor, Divin este al meu picior!" Cheloo: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x