„Profesoara de gramatică” Ioana State face antrenamente ca să scape de emoții pentru finala ”iUmor”

”Profesoara de gramatică” Ioana State, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă doar pe Facebook să pregătește de o nouă oră de ”meditație” pentru marea finală ”iUmor” de pe 10 decembrie.

„Profesoara de gramatică” Ioana State, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă doar pe Facebook să pregătește de o nouă oră de meditație pentru marea finală iUmor de pe 10 decembrie.

Ioana, care lucrează la o companie de IT, a absolvit Facultatea de Litere din București, iar de obicei nu face stand-up, așa că apariția sa la ”iUmor” a fost cu atât mai specială. ” Cea mai mare temere era să nu mă blochez din cauza emoțiilor și să îmi uit textul, așa că după emisiune am ținut niste show-uri pentru a-mi exersa partea de interpretare și de interacțiune cu publicul, pentru a mă pregăti pentru finală”, a mărturisit Ioana, care a fost lăudată pentru prestația sa.

Am avut parte de reacții foarte bune față de tematica abordată și de faptul că am făcut un altfel de stand-up, făcând oamenii să râdă fără să mă folosesc de cuvinte vulgare. Glumele se nasc spontan, inspirate din orice se întâmplă în jurul meu, ori de situații de care-mi amintesc. Se întâmplă să văd o știre, aud o sintagmă și apoi de acolo eu mă duc pe cu totul alt subiect și se naște <duma>. Nu e nimic forțat. Faptul că îmi place buna dispoziție mă ține mereu montată pe a face glume, pe a extrage ceva amuzant din orice situație”, a mai spus Ioana.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, telespectatorii pot urmări un BEST OF al celor mai tari momente ale artiștilor internaționali din toate cele patru sezoane. În doar două săptămâni, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • CHIȘINĂU, 7 decembrie: Hotel Cosmos, ora 9.00
  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00
Citește și
Victor a cunoscut-o pe mama Andradei. Ce a avut femeia de spus după ce au vizionat împreună atingerile lor
Victor a cunoscut-o pe mama Andradei. Ce a avut femeia de spus după ce au vizionat împreună atingerile lor
În ce ordine au ajuns concurenții Asia Express după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Irina Fodor
În ce ordine au ajuns concurenții Asia Express după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Irina Fodor
Cum arată acum Antonina, concurentă de la iUmor care l-a convins pe Mihai Bendeac să se tăvălească în făină alături de ea
Cum arată acum Antonina, concurentă de la iUmor care l-a convins pe Mihai Bendeac să se tăvălească în făină alături de ea
Mai multe articole
Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri