Antena Căutare

Radu Chirilă bagă „strâmbe între jurați”: „Zâmbetele noastre inexistente spun totul. Mie nu mi-a plăcut” vs. „Ești cel mai bun din România”

„Frumusețea acestei emisiuni este că putem fi cât de subiectivi vrem”, a spus Mihai bendeac la finalul numărului pregătit de Radu Chirilă un român specializat în pantomimă și care, după părerea actorului, este cel mai bun din România în acest domeniu.

Cheloo s-a aflat de cealaltă parte a baricadei, ba chiar a fost tăios la adresa concurentului: „Aici e emisiune de umor. Faptul că ai nu ai văzut niciun zâmbet pe fața noastră trebuie să îți spună totul. Mie nu mi-a plăcut”.

În condițiile date, cheia se află la Delia care îl poate duce în cursa pentru un loc în finală. Cântăreța, suflet mare cade obicei, apasă butonul de like și Radu merge mai departe.

Adi Bobo a mai fost, dar s-a întors. Cheloo îl ia tare pe fostul finalist: „Ai fîcut niște glume împotriva ta. Eu am cre... „Băăăă, voi v-ați pierdut mințile?”. Faceți cunoștință cu omu' care A GREȘIT EMISIUNEA la care trebuia să vină: „Dă-i în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x