Antena Căutare

Radu Giurcă este primul finalist al sezonului 12 iUmor

Radu Giurcă merge direct în finala iUmor cu numărul de autoironie care i-a cucerit atât pe cei patru jurați, cât și pe telespectatorii emisiunii.

Radu Giurcă merge direct în finala iUmor cu numărul de autoironie care i-a cucerit atât pe cei patru jurați, cât și pe telespectatorii emisiunii.

Antena 1

Sezonul 12 iUmor a debutat vineri seară, la Antena 1, cu o premieră atât pentru telespectatori, cât și pentru cei trei jurați. Actrița Rodica Popescu Bitănescu s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea primei ediții a umorului. George Tănase a fost invitatul special al ediției și a surprins jurații cu un număr inedit de stand-up. „Având în vedere bunul mers al lucrurilor în ultimele sezoane iUmor, George Tănase și-a câștigat dreptul de a fi invitat special”, a declarat Cheloo.

Prima ediție de iUmor sezonul 12

Dintre concurenții serii, Mihai Radu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Radu Giurcă și Van der Blast au reușit să obțină mai mult de două like-uri pentru a trece la votul prin aplicație. Favoritul publicului a fost ales Radu Giurcă, concurentul care a venit în fața celor patru jurați cu un număr siropos de autoironie. „Este pentru prima dată când văd un televizor pe dinăuntru”, a fost replica ce le-a captat atenția celor de la masa juriului.

„Genial a fost! Este smart băiatul, nu ai cum să ai simț al umorului dacă nu ești inteligent”, a mărturisit Delia. Și juratul special al ediţiei, Rodica Popescu Bitănescu, a fost plăcut surpins de Radu Giurcă: „Mi-a plăcut textul, l-ai spus foarte bine. Ai fost foarte bun!”. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească în continuare audiţiile iUmor, duminica, de la 20:00, la Antena 1. De asemenea, fiecare jurat-surpriză va trece prin “botezul” emisiunii, într-o ediție specială de roast, sâmbătă, de la 20:00. Astfel, Rodica Popescu Bitănescu va fi prima jurată roast-uită în această sâmbătă, la iRoast, la Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Sezonul 12 iUmor, surprize de proporții

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

iUmor sezonul 12. De ce l-a înlocuit Ilona Brezoianu pe Dan Badea, la iUmor. Actrița prezintă show-ul alături de Șerban ... Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x