Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Dan Badea, invitat special la "iUmor'. Dorian Popa, ajutor de nădejde la sală: "Mică, mică de la steroizi, dar obosim. Simți cum intră?"

Dan Badea a revenit, pentru a treia oară, la iUmor și a făcut show! Cum se putea altfel? Antrenamentele la sală, mașinile scumpe în trafic și comportamentul șoferilor sau mersul fetelor la toaletă, sunt câteva dintre subiectele abordate în această seară.

Dan Badea a revenit, pentru a treia oară, la iUmor și a făcut show! Cum se putea altfel? Antrenamentele la sală, mașinile scumpe în trafic și comportamentul șoferilor sau mersul fetelor la toaletă, sunt câteva dintre subiectele abordate în această seară.

Mă și a fost spectacol! S-a râs cu lacrimi:

"Dorian este motivul pentru care nu mai merg la sală. Am probleme cu umerii şi nu pot să ridic greutăţi mari. Ideea e că vin oameni... mutanţi, cum e el aşa. L-am văzut pe unul mai avea puţin şi lucra cu caloriferul", povesteşte Dan Badea.

Iar ce a urmat este o adevărată nebunie...

S-a râs cu lacrimi! Cătă Dum, explozia din finala iUmor. Ce se întâmplă când îți conduci iubita în sala de nașteri: &quo... Radu Isac, spectacol cu lacrimi și hohote de râs: "Dacă ești român, sărăcia fuge după tine. Nu te prinde pe tine, o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x