Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Mihai Viteazul, roast istoric de senzație. "Sunteți la fel de dezbinați ca pe vremea mea”

Pentru acest roast, jurații iUmor au primit drept indiciu ai multe monede de aur. Personajul istoric de excepție se pregătea în culise să îi la cu asalt pe jurații iUmor.

mihai viteazul la razi cu roast Galerie
Pentru acest roast, jurații iUmor au primit drept indicium ai multe monede de aur. | Antena 1

“Aa! Tezaurul! (…) Avea niște elemente care mă duceau în zona asta rusească”, a zis Mihai Bendeac.

“Erau niște euro din ciocolată înveliți în staniol”, a zis Delia.

“Un domnitor care a domnit la înalta poartă”, a zis Cheloo.

Mihai Viteazu a intrat în scenă, acompaniat de boieri.

“A fost un domnitor care a folosit mercenari”, spune Cheloo despre Mihai Viteazul.

Conducătorul a spus că el a făcut tot ce i-a stat în putere. El a unit Țara Românească, Moldova și Ardealul.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului.“Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare de spirt”

“422 ani mai târziu nu mai aveți nimic. Nici măcar magazinul Unirea. Sunteți la fel de dezbinați ca pe vremea mea”, spune Mihai Viteazul.

El a spus că cei mai viteji au fost moldoveni. Ei doreau să îi înfrângă pe toți, să îi bată pe toți cei din Europa.

“Deocamdată sunt la faza pe gospodărie. Se antrenează cu nevestele”, spune Mihai Viteazul, stârnind hohote de râs.

Mihai Viteazul, roast-ul care a zguduit scena

Primul dintre jurați luat la roast a fost Mihai Bendeac.

“Am auzit că regizezi acum “Desculț în parc”. (…) Bănuiesc că e un text după viața lui Irinel Columbeanu”, a adăugat celebrul conducător.

De asemenea, Mihai Viteazul a spus că pe vremea lui femeile aveau alte preocupări.

“Dacă trăia Delia pe vremea aia, zicea”stați, băi! Gata! Până aici! Pâi ce faceți? Lăsați dușmanul să treacă, rămâne mâncarea la noi””, spune conducătorul.

Celebrul conducător care ne-a unit pe noi românii a vorbit și despre Ștefan cel Mare, care, de fapt, era mic de înălțime.

“Mic, mic…cam cât Badea când stă pe vârfuri”, spune Mihai.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Sergiu Mirică, roast-ul spumos al Dobrogei. "Litoralul este scrumiera de vară a românilor"

Mihai Viteazul a avut ceva de zis și despre Șerban Copoț, celălalt prezentator al iUmor.

“Copoț a terminat liceul militar, dar singura uniformă pe care a purtat-o vreodată a fost aia de controlor de bilete la iUmor”, a zis conducătorul, stârnind hohote de râs.

Viteazul care a luptat pentru români a vorbit și despre politicieni.

“Pe vremea mea, era plin de hoți, dar îi băgam în pușcărie, nu în parliament. (…) Cândva dacii îi învingeau pe romani. 2000 de ani mai târziu le schimbă pamperșii”, spune Mihai Viteazul.

Personajul istoric a fost interpretat de Nicodim Ungureanu, despre care Cheloo a mărturisit că e unul dintre actorii săi preferați.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. George Enescu, roast pe acorduri de vioară. “N-ați evoluat! Ați făcut bungee-jumping&qu... Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x