Căutare Live

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Ștefan Bănică i-a luat la roast pe colegii săi de la X Factor. "Acuma uite, e ditamai bolovanul"

Ștefan Bănică, juratul X Factor, a urcat pe scenă încrezător, pregătit să îi ia la roast pe colegii săi din echipa juriului X Factor și nu numai.

Ștefan Bănică, juratul X Factor, a urcat pe scenă încrezător, pregătit să îi ia la roast pe colegii săi din echipa juriului X Factor și nu numai.

Antena 1

Atunci când Ștefan Bănică a intrat în scenă, Delia și Loredana s-au purtat ca niște fane înfocate, strigând la el și făcându-i galerie.

Complet măgulit, Ștefan și-a început momentul de roast și a vorbit despre colegii de calitate pe care îi are la Antena 1 și oamenii faimoși cu care lucrează.

“Doamne, Doamne! Când mă uit așa câtă lume bună lipsește în seara asta de aici! (...) Sunt invitate atâtea personalități și uite, ne trezim în sală cu rezervele”, spune Ștefan, stârnind hohote de râs.

Prima luată la roast a fost Loredana, căreia i-a lăudat frumusețea și vârsta, și apoi a trecut la Florin Ristei.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

“Fiecare dintre voi a construit acest brand, cărămidă cu cărămidă. Uite, de pildă, Ristei. El e o cărămidă. La început părea așa ca un fir de nisip, apoi ca o pietricică d-asta în pantof, iar acuma uite, e ditamai bolovanul. Apropo de cărămizi, Mirela Vaida știe ce zic”, a zis Ștefan Bănică, stârnind hohote de râs.

Ștefan Bănică le-a spus colegilor săi că nu el e prezentatorul, contrar așteptărilor

Ștefan le-a spus colegilor lui că nu el este prezentatorul, deși el e cel care a deschis seară. Juratul X Factor a mărturisit că nu știe cine sunt prezentatorii, dar știa că nu sunt Răzvan și Dani pentru că ei au cerut prea mult.

“Vârciu și Ștefănescu nici nu au vrut să audă de negocieri pentru că nu le-a făcut absolut nimeni nicio ofertă”, a mai adăugat Ștefan.

Ștefan nu a trecut ușor peste capitolul prezentatori și i-a luat la roast pe Răzvan și Dani.

“Fac matinal de atâta amar de vreme încât meseria lor ar putea fi considerată cea mai veche din lume”, zice Ștefan Bănică.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Ștefan Bănică a povestit că el s-a alăturat echipei Antena 1 pe când televiziunea împlinea 18 ani și de atunci a rămas fidel postului TV, bucurându-se că și colegii lui au făcut la fel, lucrând acum cu oameni celebrii.

Juratul X Factor a vorbit despre cum era Antena 1 la început și cum a evoluat pe parcursul anilor.

“Cea mai lungă și intensă aventură a avut-o cu Dan Negru. El a curtat-o cel mai mult. (…) Și acum se uită din afară peste gard”, spune Ștefan.

“28 de ani de emisiuni, de filme, dintre care vreo 3 ani sunt numai de publicitate”, a mai adăugat celebrul artist.

Ștefan Bănică a vorbit și despre colegii din sală care nu au râs și și-a cerut scuze că pe ei nu i-a jignit deloc.

“Dacă vă plictisesc eu, atunci ce rol au Buzdugan și Morar, pe care îi invit acum în scenă”, a mai zis Ștefan în încheiere.

Râzi cu RoaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Cea de-a zecea ediţie iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1... Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Ramona Olaru i-a luat la roast pe colegii ei de la Neatza.“Eu eram un copil când a încep...
Ultimele știri