Antena Căutare

Remus Boroiu a făcut stand up comedy de senzație la „iUmor”! „Să-l ascult pe preot cum cântă hituri din alea grecești”

În ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „iUmor”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți a fost Remus Georgian Boroiu, care a decis să vină la show pentru a-și depăși una dintre fricile pe care le are!

Remus Boroiu a făcut stand up comedy de senzație la „iUmor”! „Să-l ascult pe preot cum cântă hituri din alea grecești” Galerie
Remus Boroiu, concurent la „iUmor”

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

Remus Georgian Boroiu a dezvăluit faptul că este sportiv, healthy lifestyle coach și influencer, dar că înainte de de toate este om. Tânărul în vârstă de 33 de ani a explicat că a venit la emisiunea „iUmor” pentru a-și depăși una dintre fricile pe care le are.

Remus Boroiu a făcut un stand up comedy savurs la iUmor

Din descrierea pe care și-a făcut-o singur am putut afla despre concurent faptul că este o fire timidă și că dorința sa cea mai mare este să își poată stăpâni emoțiile.

„Emoțiile astea pe care le am sunt o frică. Frica de-a fi judecat, frica de-a greși, frica de-a nu fi suficient de bun, chestii de genul acesta.

Repetam textul în cap, în mașină, în drum spre emisiune, și simțeam că nu mai pot să respir aer suficient. Nu îmi venea să cred”, a dezvăluit Remus Boroiu.

Apoi, concurentul a urcat pe scena emisiunii „iUmor” și și-a prezentat numărul de stand up comedy, inspirat din viața și din cariera sa de sportiv.

„E la modă să mergi la sală, dar dacă nu postezi e ca și când nu te-ai antrenat. Orice om normal care merge la sală e pregătit: telefon, căști și…cursuri de pozat în oglindă! Din două ore de antrenament, o oră jumătate cauți melodia aia să te motiveze tare de tot, douăzeci de minute te uiți după femei și zece minute la final te antrenezi intens. Și gata, asta e tot”, a glumit tânărul, spre deliciul juraților, dar și al spectatorilor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Legenda a venit la „iUmor”! Teo a făcut show la superlativ. „El este patriarhul și preafericitul părinte al stand up-ulu... Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu glumele sale! Reacția de milioane a lui Cheloo: „Mestre, tu ești?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x