Antena Căutare

Remus Iosub, câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16

Marea premieră va fi difuzată duminică de la 21:00, la Antena 1: „Nu a făcut Ceaușescu, în 25 de ani, ce a făcut iUmor pentru mine!”

colaj Remus Iosub pe scena iUmor, sezonul 16, juriul iUmor cu Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu Galerie
Remus Iosub revine pe scena iUmor ca invitat special în cel de-al 16-lea sezon | Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Remus Iosub, câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16

Remus Iosub, cunoscut în mediul online drept „Ramore”și câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special în prima ediţie iUmor sezonul 16 și dezvăluie cum i s-a schimbat viața după participarea la competiția de la Antena 1:

„Nu a făcut Ceaușescu în 25 de ani, ce a făcut iUmor pentru mine - mi-a schimbat viața, de-a dreptul. După participarea la emisiune, am prins o încredere și o lejeritate în a scrie și a crea noi numere de stand-up, ceea ce m-a dus într-un punct în care îmi pot câștiga existența din ceea ce fac în mediul online.”

„Remus a lăsat-o mai ușor cu interpretarea personajului bombardier, iar acum își vede de cariera lui, ceea ce e o alegere foarte înțeleaptă”, a mărturisit Cheloo, după momentul prezentat de Remus pe scena iUmor.

Cum s-au distrat jurații, urmărind momentul pregătit de către comediant, telespectatorii vor afla urmărind, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și dă de pământ cu Valentine’s Day: „E disperată după cadouri”... Duo Forza, număr senzațional de acrobație și forță pe scena iUmor. Delia: „A fost un număr fabulos!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x