Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Revenire de senzație la iUmor! Varză, peripeții în avionul către Londra, cu Viorica Dăncilă: ”Ia uite, coboară cineva și Cehia!”

O nouă zi de sâmbătă, o nouă ediție a emisiunii ”iUmor”. De această dată, însă, show-ul l-a readus pe scenă pe nimeni altul decât Varză. 

Celebrul actor a revenit pe scena de la ”iUmor”, iar jurații s-au bucurat de un moment cu totul și cu totul special, întrucât fostul concurent a vorbit despre peripețiile pe care le-a petrecut cu Irene Boclincă, care a interpretat-o pe Viorica Dăncilă.

”Am fost în turneu cu Irene Boclincă. A intrat în personajul Vioricăi Dăncilă și n-a mai ieșit. O să înțelegeți de ce. Am plecat la Londra. Surle, trâmbițe, tot. În avion, Viorica Dăncilă, la geam. Și-a lipit capul de gemulețele alea și acolo a rămas. ”, a povestit Varză, spre amuzamentul juraților.

Revenire de senzație la iUmor! Varză, peripeții în avionul către Londra, cu Viorica Dăncilă: ”Ia uite, coboară cineva și Cehia!”

”Țuțu era aici, prins în discuție. Viorica era cu capul lipit de geam. Mă, la ce te uiți?, am întrebat-o, iar ea a răspuns ”A trecut o mașină, pe aici, uite e galbenă”. , a mai povestit el și nu s-a oprit aici.

”Intrăm în spațiul aerian al Cehiei, se aude din microfon. În acel moment, o femeie se ridică să meargă la baie, iar o femeie zice: ”Ia uite, coboară cineva și în Cehia.”, mai spune el, spre amuzamentul juraților.

Cum a reacționat Viorica Dăncilă când a auzit totul, află în clipul de mai sus!”